Huszonéves srácok nehezen ismerkednek. Ki hogy csinálja ebben a korosztályban?
Meg kellett keresnem mi az incel.
"Az incel az angol nyelvű involuntary celibate (kényszerű szüzességben élő) kifejezés rövidítése. E netes közösség szerint a társadalom zárja el őket a romantikus és testi kapcsolatoktól, mert nem eléggé vonzóak és gazdagok. Az incelek csak online létező közösséget alkotnak többnyire fehér tizenéves, huszonéves férfiakból. Bár szeretnének romantikus kapcsolatot nőkkel, tartósan szüzességre kényszerülnek, és a vélt okok feltárásából átfogó világmagyarázatot is kovácsolnak." Van ilyen is biztosan.
De azt hiszem, túl egyszerű volna csupán ezzel magyarázni.
Sokkal nehezebb ma ónbizalommal teli 20-25 évesnek lenni férfiként. Nagyobbnak tűnnek az elvárások. Szerintem pszichológus segítségét is hasznos felkeresni, hogy ezen az önbizalom kérdésen javítson valamit.
Hát ez jó kérdés... erre a kérdésre a válaszok engem is érdekelnének.
Én alapvetően online próbáltam sokáig, mert személyesen nem igazán volt lehetőségem sosem ismerkedni. Egyszerűen nem tartoztam olyan közösségekben, ahol nekem tetsző lány is lett volna. Viszont online sajnos elég nehéz és sokszor ghostingolják az embert..
Szerintem a legjobb az, ha az ember nyit a világ felé és egyre inkább szociálisabb lesz. Ha így tesz, akkor előbb utóbb fog találni valakit magának!
Menj már! 18 felett egyszerűen lúzer a srác ha nincs csaja!
Én is későn érő voltam, de 18 éves koromra lett is komoly kapcsolatom! Több mint 5 éves. Minden nap szexeltünk.
Hogy a .icsába lehet huszonévesen is verni mint egy 14 éves...
Több mint 10 éve csak veritek a po:csötöket? Én már 20 évesen inkább kinyírtam volna magam ha ennyire futja agyilag....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!