Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Huszonéves srácok nehezen...

Huszonéves srácok nehezen ismerkednek. Ki hogy csinálja ebben a korosztályban?

Figyelt kérdés
A napokban több 22-24- éves egyetemsita sráccal beszélgettem, akiknek még nem volt egyetlen párkapcsolata sem. Heteroszexuálisok, gondjaik vannak az önbizalommal, nagyon okosak, értelmesek, átlagos testalkatúak átlagos kinézettel. Van hobbijuk, egyetem mellett dolgoznak de nem sikerül összeakadniuk megfelelő lánnyal. Tudtok mondani ismerkedési szokásokat, hogy csinálják most a huszonévesek? (műszaki egyetemre járnak, alig van ott lány)

jan. 4. 22:22
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Vagy a másik véglet, mikor nagy nehezen találsz valakit, akivel el is vagy, tök jól elbeszélgettek, tetszik is, esetleg jeleket is ad, majd kiderül hogy 5 éve van palija. :D
jan. 5. 10:45
 12/24 anonim válasza:
Minden happy, nagyon szuperemberek, csak épp incelek. Megmondom miért: mert nem tudnak normálisan viselkedni. Ezért! Minden más csak kifogás
jan. 5. 12:01
 13/24 anonim válasza:
12' Én inkább azt tapasztalom a legtöbb helyzetben, hogy azok nem tudnak normálisan viselkedni akiknek nője van. Persze nem mindenki csak sokszor láttam ilyet. Őszintén annak van nője aki a legtöbbre nyomul, és ha szerencséd van tetszel az illetőnek, vagy jókor vagy jó helyen, semmi más nem számít.
jan. 5. 13:18
 14/24 A kérdező kommentje:

Meg kellett keresnem mi az incel.

"Az incel az angol nyelvű involuntary celibate (kényszerű szüzességben élő) kifejezés rövidítése. E netes közösség szerint a társadalom zárja el őket a romantikus és testi kapcsolatoktól, mert nem eléggé vonzóak és gazdagok. Az incelek csak online létező közösséget alkotnak többnyire fehér tizenéves, huszonéves férfiakból. Bár szeretnének romantikus kapcsolatot nőkkel, tartósan szüzességre kényszerülnek, és a vélt okok feltárásából átfogó világmagyarázatot is kovácsolnak." Van ilyen is biztosan.

jan. 5. 18:56
 15/24 A kérdező kommentje:

De azt hiszem, túl egyszerű volna csupán ezzel magyarázni.

Sokkal nehezebb ma ónbizalommal teli 20-25 évesnek lenni férfiként. Nagyobbnak tűnnek az elvárások. Szerintem pszichológus segítségét is hasznos felkeresni, hogy ezen az önbizalom kérdésen javítson valamit.

jan. 5. 18:59
 16/24 anonim válasza:

Hát ez jó kérdés... erre a kérdésre a válaszok engem is érdekelnének.

Én alapvetően online próbáltam sokáig, mert személyesen nem igazán volt lehetőségem sosem ismerkedni. Egyszerűen nem tartoztam olyan közösségekben, ahol nekem tetsző lány is lett volna. Viszont online sajnos elég nehéz és sokszor ghostingolják az embert..

Szerintem a legjobb az, ha az ember nyit a világ felé és egyre inkább szociálisabb lesz. Ha így tesz, akkor előbb utóbb fog találni valakit magának!

jan. 5. 23:06
 17/24 A kérdező kommentje:
Melyik applikáció az, amit ez a korosztály használ ismerkedésre?
tegnapelőtt 11:48
 18/24 anonim válasza:
Randivonal
tegnapelőtt 18:43
 19/24 anonim válasza:

Menj már! 18 felett egyszerűen lúzer a srác ha nincs csaja!

Én is későn érő voltam, de 18 éves koromra lett is komoly kapcsolatom! Több mint 5 éves. Minden nap szexeltünk.

Hogy a .icsába lehet huszonévesen is verni mint egy 14 éves...

Több mint 10 éve csak veritek a po:csötöket? Én már 20 évesen inkább kinyírtam volna magam ha ennyire futja agyilag....

tegnapelőtt 19:08
 20/24 anonim válasza:
19: Sokaknál máshol húzódik a lúzerség-nek a határvonala. Például képzeld vannak olyan emberek, akik arra verik magukat, hogy már 18 évesen komoly kapcsolatuk volt és mindennap szexeltek! Szomorú világ ez.. :(
tegnapelőtt 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!