Huszonéves srácok nehezen ismerkednek. Ki hogy csinálja ebben a korosztályban?
Sajnálom. Rövid távon sem? És szerinted neked miért nem jött össze eddig?
Ugyan ebben a cipőben vagyok. Tudok esetleg pár tippet adni, ami talán segíthet. Néha talán nekem mintha menne de néha még annyi önbizalmam sincs, hogy tovább csináljam higy beszélgetés legyen belőle, meg ha haverok vannak ott is elottuk is szegyenlem magam h egy lanynak mit lehetne mondani.
Pl: megkell probálni viccesnek lenni, azt szeretik a lányok.
Lehetne egy minden napi rutin program. Pl minden reggel beülni egy kávézóba, ahol szép csajok a pincérek. Egy hé után már megismerik a kiszolgalok, tudjak kinek mi kell. Lehet veluk viccelodni, aztan majd kialakul magatol a beszelgetes tobbi resze. Vagy ha nem is a kiszolgalo csajok, vannak mas csajok akik rendszeresen jarnak eeggel kavezni. Egy het utan mar nekik is lehet koszonni, ok is ismernek majd veluk is szoba lehet enyelegni.
Vagy elkell menni edzoterembe es ott is vannak jo fej csajok akikkel elobb utobb vagalhogy szoba kerul az enber.
Vagy mindig ugyan abba a boltba vasarolni, ahol csaj a kiszolgalo, par nap utan vele is ellehet dumalni.
Buliban nem annyia hiszem hogy csajokkal lehetne ismerkedni.
Ez tuti benne lehet. Irtó magas elvárások vannak sokszor a csajok részéről.
Tök jókat írsz, köszi! Az remélem idővel alakul, hogy ne legyél annyira zavarba a haverok előtt, de ez tuti életkori sajátosság is.
5-os vagyok. 23 eves vagyok, neha ha egyedul vagyok tok jol megy minden. Van hogy neha szegyenlem magam masok elott, elottuk is hogy vajon mit gondolnak rolam, ha most a csajnak kondok egy hulyeseget viccbol, vagy valami duevabb viccet.
Nem tudom mit lehetne kezdeni velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!