Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok ilyen jellegűt,...

Hol találok ilyen jellegűt, vagy merre keressem? Van rá esélyem?

Figyelt kérdés

Nagyon jó múlttal és referenciákkal rendelkezem biztonsági szektor területén.

Dolgoztam kameraszobán és vagy megint kameraszobán dolgoznék egy plázában vagy nagy üzletházban, vagy valamiféle diszpécser feladatot látnék el.

Esetleg szívesen dolgoznék lakóparkban mint biztonsági szakember, esetleg más hasonló feladatokat ellátó személy.

Számomra kaszinó sem kizáró ok, vagy akár szívesen elhelyezkednék egy magánszemélynél is aki saját kameramegfigyelőt, vagy házi biztonsági embert szeretne magának avagy egy magánbirtokra.

ma 01:40
 1/4 anonim ***** válasza:

De miért itt teszed fel ezt a hirdetést?

Az adott lakóhelyed szerinti (vagy ahol a munkát végeznéd), oda tedd fel munkával kapcsolatos oldalakra hogy a célcsoport rád találjon.

ma 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy mezei biztonsági őr vagy, ne gondold túl. Amiket felsoroltál sláger, pihenős helyek, van rá 1000 jelentkező rajtad kívűl.
ma 10:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért egy mezei őrnél sokkal több vagyok szerintem, de te biztosan jobban tudod. :)
ma 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha "Nagyon jó múlttal és referenciákkal rendelkezel biztonsági szektor területén", akkor pontosan tudod, hogy hol tudsz ilyen munkát találni. És ha ez igaz, akkor meg is kapod a munkát majd.
ma 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!