Tanács, hogy milyen jellegű munkát keressek addig is?
Sziasztok!
MSc tanulmányaim végeztével rájöttem, hogy az elvégzett szak nagyon nem az én világom, nem szeretnék azzal a területtel foglalkozni, ezért keresztféléven pénzügy mesterszakra fogok jelentkezni, amihez megfelel a BSc diplomám (gazdálkodás és menedzsment). Viszont addig is szeretnék valamelyest a pénzügyek irányába orientálódni, ezért arra gondoltam, hogy ezen a területen keresnék munkát. Gondoltam banki ügyintéző pozícióra, de ezen kívül nincs más ötletem. A februári szak, ahova felvételizni fogok csak nappalin indul, úgyhogy amellett lenne lehetőségem gyakornoki pozíciókra jelentkezni, tehát nagyjából csak erre a néhány hónapra szeretnék elhelyezkedni, nem életem állását keresem. Tudtok esetleg ajánlani helyeket, ahova jelentkezhetnék?
Pl add be önéletrajzod bankokhoz esetleg érdeklődj ügyfélszolgàlaton. Vagy iskolàkban gazdasàgvezető asszisztens esetleg raktàrban.
Vagy akàr műszakvezető gyorétterembe. Boltokban üzlet vezető vagy helyettes esetleg valami gyakornoki meló meglévő diplomàval sok a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!