Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Akiknek nincsenek barátaik és...

Akiknek nincsenek barátaik és igazából senkijuk akikkel kimozdulhatnak ők mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Hétvégén például nem vagyok szomorúak és féltékenyek azokra akik barátokkal eljarnak bulizni stb?
tegnap 17:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagytok*
tegnap 17:17
 2/9 anonim válasza:
Sétálgatok erre arra. De amúgy téged ez miért foglalkoztat, hogy a magányosok mit csinálnak?
tegnap 17:23
 3/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért kérdezi, mert ő maga is magányos.
tegnap 17:24
 4/9 anonim válasza:
Olvasok, netezek, a szülőkkel beszélgetek/segítek nekik ebben-abban. Van, amikor képzésre járok.
tegnap 17:54
 5/9 anonim válasza:
Hétközben többé-kevésbé lefoglal a munka. Egyébként meg netezek, filmet nézek, zenét hallgatok, írogatok, segítek a házimunkában, így lassan eltelnek a napok. Mondjuk ettől még nem vagyok kevésbé magányos. A bulizás sosem érdekelt, viszont alkalomadtán szívesen kimozdulnék, ha lenne kivel és hová, de vidéken ez eléggé kilátástalannak tűnik.
tegnap 18:44
 6/9 anonim válasza:
Főzök, mosok, takarítok és a többi szükséges házimunkát végzem. Hétköznapokon ezek mellett nem is lenne energiám semmilyen barátokkal közös programra, hétvégén se mindig.
tegnap 18:51
 7/9 anonim válasza:

Féltékeny nem vagyok, szomorú néha.

Én a kutyámmal foglalkozom amennyit csak tudok, mellette házimunka, sütés-főzés, internet, vásárlás… Igazából mindig kitalálok valamit, ami lefoglal.

Boldog karácsonyt kívánok! 🙂

tegnap 20:15
 8/9 anonim válasza:
Vajon hány magányos hölgy lehet a hozzászólók között? ;)
tegnap 20:22
 9/9 anonim válasza:
Unatkoznak
ma 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!