Akiknek nincsenek barátaik és igazából senkijuk akikkel kimozdulhatnak ők mit csinálnak?
Figyelt kérdés
Hétvégén például nem vagyok szomorúak és féltékenyek azokra akik barátokkal eljarnak bulizni stb?tegnap 17:17
1/9 A kérdező kommentje:
Vagytok*
tegnap 17:17
2/9 anonim válasza:
Sétálgatok erre arra. De amúgy téged ez miért foglalkoztat, hogy a magányosok mit csinálnak?
tegnap 17:23
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg azért kérdezi, mert ő maga is magányos.
tegnap 17:24
4/9 anonim válasza:
Olvasok, netezek, a szülőkkel beszélgetek/segítek nekik ebben-abban. Van, amikor képzésre járok.
tegnap 17:54
5/9 anonim válasza:
Hétközben többé-kevésbé lefoglal a munka. Egyébként meg netezek, filmet nézek, zenét hallgatok, írogatok, segítek a házimunkában, így lassan eltelnek a napok. Mondjuk ettől még nem vagyok kevésbé magányos. A bulizás sosem érdekelt, viszont alkalomadtán szívesen kimozdulnék, ha lenne kivel és hová, de vidéken ez eléggé kilátástalannak tűnik.
tegnap 18:44
6/9 anonim válasza:
Főzök, mosok, takarítok és a többi szükséges házimunkát végzem. Hétköznapokon ezek mellett nem is lenne energiám semmilyen barátokkal közös programra, hétvégén se mindig.
tegnap 18:51
7/9 anonim válasza:
Féltékeny nem vagyok, szomorú néha.
Én a kutyámmal foglalkozom amennyit csak tudok, mellette házimunka, sütés-főzés, internet, vásárlás… Igazából mindig kitalálok valamit, ami lefoglal.
Boldog karácsonyt kívánok! 🙂
tegnap 20:15
8/9 anonim válasza:
Vajon hány magányos hölgy lehet a hozzászólók között? ;)
tegnap 20:22
9/9 anonim válasza:
Unatkoznak
ma 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!