Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok sikeres a...

Miért nem vagyok sikeres a lányoknál?

Figyelt kérdés

Ez nem panaszkodós kérdés, konkrét vélemény/segítség kéne.

Egyetemista vagyok, 19 éves. Alapvetően jól nézek ki, nem vagyok egy Brad Pitt, de ápolt vagyok, sportolok hogy jobb alakom legyen és kezd is meglátszani.

Önbizalmam alapvetően van, magabiztos vagyok és elég extrovertált is. Amihez viszont nincs önbizalmam az az, hogy leszólítsak lányokat. Nehezen veszem észre ha bejövök valakinek.

Személyiségre is érdekes embernek gondolom magam. Rengeteg mindent csinálok, sokminden érdekel, és van álmom, célom. Szeretek beszelgetni emberekkel és jó a humorom.

Eddigi barátnőim első sorban azt szerették bennem hogy kedves voltam velük, és jól bántam velük.

Nyilvánvalóan van hova fejlődnöm, ami azt illeti ebben kifejezetten béna vagyok, ezért kérek nálam tapasztaltabbaktól segítséget.

tegnapelőtt 09:59
 1/5 anonim válasza:
19 évesen már több barátnőd is volt, de ugye nem vagy sikeres. Ok...
tegnapelőtt 11:29
 2/5 anonim válasza:
Miert érzed azt, hogy nem vagy sikeres? Hisz írod, hogy eddigi barátnőid. Ezekszerint náluk sikered volt.
tegnapelőtt 12:30
 3/5 anonim válasza:
Írásod alapján elég okoskodó és taszító vagy
tegnapelőtt 13:14
 4/5 anonim válasza:
Mert ilyen hülye kéreseket teszel fel.
tegnapelőtt 13:37
 5/5 anonim válasza:
Ismerkedj interneten, ott lehet fejlődni is e téren, meg nem olyan macerás, mint amikor odamész valakihez egy buszmegállóben.
tegnapelőtt 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!