Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lànyok, akik hisznek a női...

Lànyok, akik hisznek a női felsőbbrendűsègben, lenne kedvetek egy kicsit beszèlgetni?

Figyelt kérdés

szept. 28. 04:23
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

11

Ugyan nem a kérdező vagyok, de milyen értelemben alsóbb rendűek a pasik?

Nem is kell neked pasi?

szept. 28. 13:59
 12/29 anonim válasza:
Én szivesen Lennék alattvaloja, szolgája 1határozott, csinos nőnek!
szept. 28. 15:16
 13/29 anonim válasza:
Tehát lelkileg és szellemileg súlyosan sérült lányokat keresel?
szept. 28. 15:16
 14/29 anonim válasza:

A férfi minden tekintetben alsóbbrendű. Egyszerűbb a gondolkodása, kevesebb dologra tud koncentrálni, sokkal rosszabb a problémamegoldó képessége, érzelmi intelligenciája nulla, stb. Tudom, hogy általánosítok, de ez a sokévi tapasztalat, azzal együtt, hogy természetesen minden alól van kivétel. Ahogyan van buta nő is, van okos férfi is. De nagy átlagban jóval lejjebb vannak.

#11 vagyok

szept. 28. 15:31
 15/29 anonim válasza:

15

Az átlag IQ megegyezik nők és férfiak esetén (a szórás picit laposabb a férfiaknál).

A következő kérdéseket veti fel ez a tény a megfigyeléseddel kapcsolatban:

-Miben komplexebb a női gondolkodás, mint a férfi (amúgy vannak különbségek)?

-Az egyik különbség, hogy hány dologra tud figyelni. Historikusan az a megfigyelés, hogy a nők több dologra tudnak egyszerre, viszont a férfiak jobban belemerülnek egy dologba. És ráadásul a koncentráció az nem egyszerű figyelés, az annál több

-Problémamegoldó képességben nem tudok különbségről, ezt ki tudnád fejteni, hogy mire gondolsz?

-Érzelmi intelligencia egy rosszul definiált nem éppen tudományos kifejezés (bár maga az intelligencia se rendelkezik egy jó definícióval), itt is kéne pontosítás. Az empátiára gondolsz? Határozottság pl. ide számít?

Mi a helyzet a fizikai dolgokkal, ott is felsőrendűbbek a nők?

szept. 28. 15:41
 16/29 anonim válasza:

11-es nagyon sok Nő van itt az oldalon aki akkora nagy dominanak képzeli magát, de szemtől szemben kis nyuszika

Te is ilyen vagy, 98%

szept. 28. 15:49
 17/29 anonim válasza:

Nekem írhatnak szubmisszív palik😁

23N

szept. 28. 16:55
 18/29 anonim válasza:

18

De te nem írsz nekik vissza?

szept. 28. 18:20
 19/29 anonim válasza:
Minek írna, ez is része a felsobbrendusegnek.
szept. 28. 18:21
 20/29 anonim válasza:

20

Nagyon izgalmas lehet az úgy

szept. 28. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!