Lànyok, akik hisznek a női felsőbbrendűsègben, lenne kedvetek egy kicsit beszèlgetni?
11
Ugyan nem a kérdező vagyok, de milyen értelemben alsóbb rendűek a pasik?
Nem is kell neked pasi?
A férfi minden tekintetben alsóbbrendű. Egyszerűbb a gondolkodása, kevesebb dologra tud koncentrálni, sokkal rosszabb a problémamegoldó képessége, érzelmi intelligenciája nulla, stb. Tudom, hogy általánosítok, de ez a sokévi tapasztalat, azzal együtt, hogy természetesen minden alól van kivétel. Ahogyan van buta nő is, van okos férfi is. De nagy átlagban jóval lejjebb vannak.
#11 vagyok
15
Az átlag IQ megegyezik nők és férfiak esetén (a szórás picit laposabb a férfiaknál).
A következő kérdéseket veti fel ez a tény a megfigyeléseddel kapcsolatban:
-Miben komplexebb a női gondolkodás, mint a férfi (amúgy vannak különbségek)?
-Az egyik különbség, hogy hány dologra tud figyelni. Historikusan az a megfigyelés, hogy a nők több dologra tudnak egyszerre, viszont a férfiak jobban belemerülnek egy dologba. És ráadásul a koncentráció az nem egyszerű figyelés, az annál több
-Problémamegoldó képességben nem tudok különbségről, ezt ki tudnád fejteni, hogy mire gondolsz?
-Érzelmi intelligencia egy rosszul definiált nem éppen tudományos kifejezés (bár maga az intelligencia se rendelkezik egy jó definícióval), itt is kéne pontosítás. Az empátiára gondolsz? Határozottság pl. ide számít?
Mi a helyzet a fizikai dolgokkal, ott is felsőrendűbbek a nők?
11-es nagyon sok Nő van itt az oldalon aki akkora nagy dominanak képzeli magát, de szemtől szemben kis nyuszika
Te is ilyen vagy, 98%
Nekem írhatnak szubmisszív palik😁
23N
18
De te nem írsz nekik vissza?
20
Nagyon izgalmas lehet az úgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!