Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Látta valaki ezt a férfit?

Látta valaki ezt a férfit?

Figyelt kérdés

Szeptember 19-én 5 óra körül szállt fel egy elegáns, sármos 30 év körüli férfi az 1-es villamosra az Infoparknál. Egy 40 körüli csinos nővel volt, én pedig velük szemben álltam, 22 éves aranyos szöszi, fekete naciban...

Próbáltam felvenni a szemkontaktust vele, de csak a nő nézett vissza, a pali nem törődött velem. Valaki ismeri? 182 cm magas, 90 kg, sportos külső. A kezén egy maserati karóra, bugatti cipő, kék nadrág és piros-fekete kockás ing volt rajta. A Lurdynál szállt le, gondolom ment a Cutlerbe edzeni.

#1-es villamos #sárm #Jay Cutler #Magyar Brad Pitt #Isteni test
szept. 20. 15:44
1 2
 11/19 anonim válasza:
Azért egy ritkábban látott márka név nem olyan rossz, mert az, hogy milyen színű a haja, elég általános, ezek túl általános infók.
szept. 20. 20:32
 12/19 anonim válasza:
A képzeletedben
szept. 20. 22:27
 13/19 anonim válasza:
no i am not.
szept. 20. 22:51
 14/19 anonim válasza:
Nyáladzol utánuk? Egy kis tartásod lehetne, iszonyú felszínes vagy. Nincs párod? Apád? Bárki aki tanított volna neked valamit a valódi értékekről az életben? Nem szeretett téged senki?
szept. 21. 00:02
 15/19 anonim válasza:
De szánalmas vagy 15ös
szept. 21. 04:33
 16/19 BeefEater válasza:

> A kérdés továbbra is áll, hogy hogyan másképp kéne leírnia? Ezek eléggé jó infók, hogy megismerhető legyen.

Amiről az embert lehet felismerni, nem a vagyonát. Hajszín, hajviselet, arcszőrzet, tetoválás (ha van). Mondanám azt is, hogy szemüveges-e, de ha az lenne akkor annak a márkája is le lenne írva.

Plusz ha a kérdezőnek ennyire bejött és tudja, hogy hova ment....miért nem megy ő is a Cutlerbe edzeni és próbál meg beszélgetni az illetővel közben?

szept. 21. 15:35
 17/19 anonim válasza:
Ezekből a tetoválás a legjobb ötlet, a többi még mindig elég gyenge. Kivéve, ha pl kék haja, mint nekem, az speciel ritkább. De azzal azért nehezebb megtalálni, hogy rövid, fekete haja volt pl, mint egy olyan órával, ami legalább nem minden második emberen van.
szept. 21. 16:47
 18/19 anonim válasza:

Az konkrét...bárcsak egyszer engem keresne így egy nő :D

Én egy kisvárosban lakok ( Kiskunmajsa ) és a ott az egyik bevárásló központban ( Spar ) láttam egy szép lányt. Többször is összeakadt a tekintetünk a végén még mosolygott is rám de én idióta nem vártam meg a kijáratnál...egy világos barna összefonott hajú lány, világos barna kis szövet táskája volt, kék felső. Azóta többször járok a Sparba hátha összefutok vele és eltudom hívni :)

okt. 12. 19:59
 19/19 anonim válasza:

Kérdező, történt fejlemény?

18as, drukkolok, ez is aranyos történet :)

okt. 12. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!