Látta valaki ezt a férfit?
Szeptember 19-én 5 óra körül szállt fel egy elegáns, sármos 30 év körüli férfi az 1-es villamosra az Infoparknál. Egy 40 körüli csinos nővel volt, én pedig velük szemben álltam, 22 éves aranyos szöszi, fekete naciban...
Próbáltam felvenni a szemkontaktust vele, de csak a nő nézett vissza, a pali nem törődött velem. Valaki ismeri? 182 cm magas, 90 kg, sportos külső. A kezén egy maserati karóra, bugatti cipő, kék nadrág és piros-fekete kockás ing volt rajta. A Lurdynál szállt le, gondolom ment a Cutlerbe edzeni.
> A kérdés továbbra is áll, hogy hogyan másképp kéne leírnia? Ezek eléggé jó infók, hogy megismerhető legyen.
Amiről az embert lehet felismerni, nem a vagyonát. Hajszín, hajviselet, arcszőrzet, tetoválás (ha van). Mondanám azt is, hogy szemüveges-e, de ha az lenne akkor annak a márkája is le lenne írva.
Plusz ha a kérdezőnek ennyire bejött és tudja, hogy hova ment....miért nem megy ő is a Cutlerbe edzeni és próbál meg beszélgetni az illetővel közben?
Az konkrét...bárcsak egyszer engem keresne így egy nő :D
Én egy kisvárosban lakok ( Kiskunmajsa ) és a ott az egyik bevárásló központban ( Spar ) láttam egy szép lányt. Többször is összeakadt a tekintetünk a végén még mosolygott is rám de én idióta nem vártam meg a kijáratnál...egy világos barna összefonott hajú lány, világos barna kis szövet táskája volt, kék felső. Azóta többször járok a Sparba hátha összefutok vele és eltudom hívni :)
Kérdező, történt fejlemény?
18as, drukkolok, ez is aranyos történet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!