Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttam pár éve a TV-ben egy...

Láttam pár éve a TV-ben egy LAMBADÁZÓ pocakos férfit, aki a tengerpart homokjában ropta a táncot. Nagyon felvidított a látványa, szeretném újra megnézni, amikor rossz kedvem van. Látta valaki?

Figyelt kérdés

#Lambadázó-pocakos-férfi
2019. jan. 19. 09:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Hol tudnék utána keresni? Az interneten nekem nem jött elő.... Biztos sokan látták, mert nagyon humoros felvétel volt. Én is többször láttam a TV-ben.
2019. jan. 19. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
2019. jan. 22. 05:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a sok funny videót, de sajnos egyik se az amit keresek. De azért nagyon jóőofák...
2019. jan. 24. 01:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám megtalálni? Ti hogyan keresnétek?
2019. jan. 31. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
utána számoltam... lehet hogy 10-05 éve láttam. A régi TV műsorokat hogyan lehet kutatni?
2019. jan. 31. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:

A YouTube-on próbálkozhatsz keresőszavakkal, pl.:

fat, funny, dancing, man/guy, lambada, beach

Lehet, hogy szerencséd lesz.

2019. jan. 31. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Rengeteg videót átnéztem, nincs köztük...pedig sokan láthatták a TV-ben többször is leadták. Még azért nem adom fel.
2019. febr. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!