Roma srácok hol szoktak ismerkedni?
Figyelt kérdés
A sima társkeresőn nem jönnek valahogy szembe.aug. 31. 11:16
1/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma. Válasz annak aki írt.
aug. 31. 11:25
2/9 anonim válasza:
Bárhol, mert ellentétben a magyarokkal, nem fosnak odamenni egy nőhöz, meg nem sírnak a Gyakorin, hogy "26 éves szűk..., izé, szűz kisfiú vagyok, miért nincs nőm?"
aug. 31. 12:09
3/9 anonim válasza:
Látom, be van állítva, hogy ne lehessen lájkolni és diszlájkolni a válaszokat, ezért leírom, hogy az 5-ös válaszát lájkolnám.
aug. 31. 13:11
4/9 anonim válasza:
Miért lett törölve a kérdésem? Nem volt bántó
aug. 31. 13:53
5/9 anonim válasza:
Többnyire otthon.
#3 ismerkedés kategóriában nem lehet értékelni, hiszen ismerkedésre szolgáló kategória.
aug. 31. 14:31
6/9 anonim válasza:
Miért pont velük?
aug. 31. 15:17
7/9 anonim válasza:
Otthon kezdik a húgukkal, anyjukkal, később más nőkre is ráfanyalodnak.
Igazából bárhol, ritka fajta a melós, de az építkezésen is utánad fütyül, beszól valamit. A többi főleg villamoson, metrón, vagy bármilyen közterületen is nyomul.
aug. 31. 18:40
8/9 Szolovjov válasza:
Szerintem leginkább színházban, könyvtárban, irodalmi felolvasó estéken.
aug. 31. 22:11
9/9 anonim válasza:
Falukban ha van valami rendezvény és sok arra a roma. Engem mondjuk üres üvegekkel dobáltak meg azért mert Magyar vagyok és megakartam nézni egy falunapot egy romásabb környéken, de te hátha szerencsésebb leszel.
szept. 1. 07:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!