Csak nekem nem jön be a netes társkeresés?
Nekem sem jön be. Beregiaztrálok, vannak érdeklődők, érdekes módon amint előfizetek egy hónapra, maris nulla lesz az érdeklődés.
Írok üzenetet, pár nap múlva érkezik válasz, hogy ok, de most épp nyaral az illető. Már 3 hete nyaral, látom néha belép az oldalra. Én meg meguntam, mindig ez megy, a hitegetés meg a kamu szövegek. Megpróbálok inkább a való életben ismerkedni, vagy itt, ezen az oldalon, még itt is nagyobb lehetőséget érzek.
44 F
#11: Ez ismerős. Volt, hogy előfizettem egy hónapra egy oldalon, alig-alig volt valami. Aztán amint letelt az egy hónap, pár nap múlva már jött az értesítés, hogy ez meg az megnézte az adatlapomat, üzenetet küldött stb. Az ilyenek egyértelműen csak kamu dolgok, nyilván az oldal üzemeltetői próbálják becsábítani a felhasználókat (csak az a baj, hogy nem tudod bebizonyítani ezt, mert ellenkező esetben simán fel lehetne őket jelenteni).
Egyébként érdeklődő alig-alig akad (legalábbis az én esetemben), aki van, az jórészt vagy lepukkant, vagy elhízott. Néha van matchem itt-ott, ha megjelölök valakit, de ha írok, vagy nem válaszolnak, vagy semmitmondó válaszokat adnak, elvárnák, hogy te szórakoztasd őket. Teljesen agyhalottak és közönyösek a mai nők (tisztelet a kivételnek), képtelenek a kommunikációra, sokan csak a magamutogatásért vagy unaloműzésből vannak fenn, ráadásul sokszor az elvárásaik is a csillagos eget súrolják. És ha el is indul valakivel valami, az illető jó eséllyel lelép vagy hárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!