Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csak nekem nem jön be a netes...

Csak nekem nem jön be a netes társkeresés?

Figyelt kérdés
aug. 7. 19:08
1 2
 1/14 anonim válasza:

Nem csak neked, nekem se.

Gondolom fiu vagy.

aug. 7. 19:10
 2/14 anonim válasza:
Nekem bejön
aug. 7. 19:30
 3/14 anonim válasza:
Nekem se
aug. 7. 19:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Nő vagyok/40 feletti
aug. 7. 19:48
 5/14 anonim válasza:
Ha legfeljebb átlagos külsejű férfi vagy, akkor neten kb. esélytelen. A legtöbb nőbe belenevelték a királykisasszonyos attitűdöt, és már az átlagos nők is csak fanyalognak az átlagos külsejű férfiakon. A társkeresős profilokról ne is beszéljünk, lepukkant vagy vakolatos 30-asok, 40-esek szédelegnek mindenfelé, akiken látszik a kiéltség, meg sok a kórosan elhízott. Ha be is indul valamiféle beszélgetés, akkor az nagyrészt abból áll, hogy két értelmes összetett mondatot nem tudnak kipréselni magukból, és nem is érdekled őket, de elvárják, hogy te szórakoztasd őket.
aug. 7. 19:49
 6/14 anonim válasza:
Nekem se jön be.F45
aug. 7. 20:22
 7/14 anonim válasza:
Akkor nálad jobb a helyzet: nekem se az élő-, se a netes nem jön be. (F42)
aug. 7. 20:51
 8/14 anonim válasza:

Online hatalmas a konkurencia.

Mivel ide sem írtál semmi egyebet, gondolom az a típus vagy, akinek a társkeresö profiljaiban is max annyi szerepel, hogy "vankétgyönyörűgyermekem", alulról fotózott gigachad állkapcsot csináló tespedős képekkel.

Az előítéletek fontosak.

aug. 8. 07:15
 9/14 anonim válasza:
Nekem se sajnos. Kezdem elengedni emiatt. 40 F.
aug. 8. 18:33
 10/14 anonim válasza:

Eddig mèg sikertelen, de próbàlkozom mèg.

41N

aug. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!