Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Bolondulok a szívdobogás...

Bolondulok a szívdobogás hangjáért, nem tudok betelni vele. Élőben a legvarázslatosabb, kinek a szívét hallgathatom meg?

Figyelt kérdés

aug. 6. 19:12
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Kiprovokalta a kérdező 🤣 lényegtelen, volt mar jo par lany erre.
aug. 6. 22:34
 12/21 anonim válasza:
Te vagy az Jeffrey?
aug. 6. 23:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem én vagyok Jeffrey. Bár nem tudom, ki ő, talán nem is szükséges sajnálnom, hogy nem én vagyok.
aug. 6. 23:54
 14/21 anonim válasza:
Képzeld én hallom a szivveresemet olyan 20 éve, pulzus szinkron fülzúgás a neve, szívesen odaadnam neked.
aug. 6. 23:55
 15/21 A kérdező kommentje:
Folyamatosan hallod? Mondjuk az nagyon rossz lehet. Hozzá tudtál szokni?
aug. 7. 00:02
 16/21 anonim válasza:
Jeffrey Dahmer...
aug. 7. 01:41
 17/21 anonim válasza:
Talán az enyémet....
aug. 7. 09:08
 18/21 anonim válasza:
Neten bóklászva találtam, mentettem egy fotót: Édesanya hallgatja a halott fia átültetett szívét, egy fiatal lány mellkasán. Osztottam sokfelé, de itt a gép nem hagyja a fotókat. Ha gondolod, hogy tetszene, szívesen elküldöm SMS-en, Facebookon.
aug. 7. 13:30
 19/21 anonim válasza:
Az enyémet. Írj magadról pár sort
aug. 7. 17:18
 20/21 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, kedves kérdező, megőrülök a szívverésért, akár érezni, akár hallgatni, mindkettő csodálatos, alig várom, hogy újra legyen párom, akihez hozzábújhatok. :( 24/N
aug. 10. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!