Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitrális prolapsus okozhat ilyet?

Mitrális prolapsus okozhat ilyet?

Figyelt kérdés

Mitrális prolapsusom van és az utóbbi időben maszturbálás és orgazmus közben a szokásosnál is gyorsabban ver a szívem, szívdobogás is előfordul és úgy érzem mintha teljesen össze vissza verne a szívem. Orgazmus után pedig sokkal tovább tart mire normalizálódik a szívverésem és nem kell kapkodnom a levegőt.

Ez normális mitrális prolapsus mellett? Ti is tapasztaltatok ilyet?

júl. 21. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet attól. Minden olyan tevékenységtől, ami felgyorsítja a szívverést. Ez lehet fizikai terhelés, de pszichés is.
júl. 21. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem is MVP-m van és pontosan ugyanezt csinálja a szívem olyankor.
júl. 21. 19:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyébként szedek béta-blokkolót, az normális, hogy mellette is vannak ilyen tünetek? Nyugalmi állapotban is szokott lenni szívdobogás, szapora szívverés, légszomj és mellkasi fájdalom.

júl. 22. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetnek mellet ilyen panaszok. A bétablokkerek nem szüntetik meg teljesen, de a rohamok számát és pulzusszámot csökkentik.
júl. 22. 20:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor szerintem nem sok értelmük van, nálam nem lett semmivel jobb
júl. 25. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát azért nem mindegy, hogy, egy nap hányszor van rohama valakinek, ráadásul az MP-sek pulzusa is magasa szokott lenni és azt is csökkenti a bétablokkoló.
júl. 26. 13:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi a hatása és elhiszem, hogy van akinek beválik de én nyilván csak a saját tapasztalatomból tudok nyilatkozni.
júl. 26. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!