Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kit érdekel a szívem?

Kit érdekel a szívem?

Figyelt kérdés
Megosztanám a szívdobogásomat olyan nővel, akit érdekel, s örömmel venném, ha ő pedig az övét osztaná meg velem.

2023. okt. 1. 15:39
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem nagy a tolongás a szívemért...
2023. okt. 1. 16:52
 2/30 anonim válasza:
Szia, persze, mert gyakorlatilag semmi infot nem tudunk meg rólad! Ne haragudj, de hogy is kelthetnéd fel bárki érdeklődését?Lakhely, kor, nem, hogy milyen vagy, mit szeretsz csinálni, stb. Na meg, hogy kit is keresel? Nem akartalak megbántani, csak válaszoltam a kérdésre! Sosem értettem az olyan kérdéseket, amik ennyiből állnak? Ismerkedünk? Akar valaki beszélgetni? Felesleges köröket spórolhatna meg mindenki, ha néhány alapvető dolgot megtudunk a másikról. Én már ilyen info nélküli kérdésre nem is szoktam válaszolni, és privátot sem küldök. Csakis annak, akiről el tudom némileg dönteni a bemutatkozása alapján, potenciális jelölt lehetne-e az ismerkedésre?
2023. okt. 1. 17:34
 3/30 anonim válasza:
Bocs, látom, hölgyet keresel, de semmi mást nem tudhattunk meg rólad!
2023. okt. 1. 17:37
 4/30 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Köszönöm, ez tulajdonképpen jogos, bár úgy éreztem, épp a "szívvel" megadtam a kellő tájékoztatást.
2023. okt. 1. 17:38
 5/30 anonim válasza:
Igen, indulásnak tökéletes, ebből következtetve érzelmes ember lehetsz, de okosabbak nem lettünk!
2023. okt. 1. 17:46
 6/30 anonim válasza:
Ne fáraszd magad, mert ha kisregényt írsz magadról, azzal sem leszel előrébb, akkor sem nagyon fognak neked írni a csajok. De ha be is indul a beszélgetés, nagyjából eljuttok odáig, hogy a nő majd tőmondatokban válaszolgat neked, heti egy levélben. Aztán ha kicsit fel akarnád gyorsítani a tempót, vagy szólsz, hogy ő is lehetne érdeklődőbb, akkor te leszel a szemétláda, mert milyen jogon vársz el ilyesmit másoktól. A B verzió az, hogy még esetleg ő is mutat némi érdeklődést, de aztán eltűnik, vagy ha felveted neki a találkozás gondolatát, akkor ott van vége az egésznek.
2023. okt. 1. 17:52
 7/30 anonim válasza:

Kardiológust javaslok! 😂🤣🤣 Őt biztos érdekli a szíved állapota... 😊

Persze a viccet félretéve, olyan nő kell neked, aki romantikus, érzelmes kicsit "művészlélek" akinek Te lehetsz a szívkirály a pakliból! 😏❤

2023. okt. 1. 18:36
 8/30 anonim válasza:
Velem a bankkártyádat oszd meg😚
2023. okt. 1. 18:42
 9/30 anonim válasza:
A szervkereskedőket nagyon érdekli szerintem.
2023. okt. 1. 19:25
 10/30 anonim válasza:
Nem értem kérdező, te tényleg azt hiszed hogy ezzel különleges vagy? Hiszen mindenkinek van szíve.
2023. okt. 1. 19:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!