Vannak itt igazi újrakezdők?
🤣
Ők is újrakezdenék! 😊
Ez vicces. Mindig a panaszt lehet olvasni a férfiaktól, hogy nem találnak az oldalon női felhasználót, főleg nem olyat aki ismerkedni is szeretne. Erre kiderül, hogy vannak. De pont egy meleg férfit néztek ki maguknak mind :)
Viszont meg is értem, hisz valóban igen szimpatikus vagy az írásod alapján, 10-es válaszoló. :)
De ne írj! :D nő vagyok én is :)
Férfiak se írjanak! :), férjnél vagyok.
Megígérem Neked, 13-as válaszoló, hogy nem írok:)
A jubileumi 15.- ik privátom után írtam a 10-es válaszomat.Bizony,egy nap alatt tizenöt privát, 29 és 64 év közötti hölgyektől.
De ugye,nem tudhatták,kinek írnak :)
# 10
Akkor én pedig a 14-es vagyok, ismét.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyűlölködők tudnak a nők lenni egy ismeretlennel szemben, azért mert meleg férfi. Én megadtam a tiszteletet mindenkinek, a minimum az lenne,hogy nem átkozódnak privátban jó páran a nők közül.
Nem tehetek róla,hogy meleg vagyok, sem arról, hogy ennyi magányos és keserű nő él az országban. Én biztos egyetlen nőnek okoztam még életemben szomorúságot,bajt és garantált, hogy soha nem is fogok.
Csodálkozom a női társadalom ezen megnyilvánulásain, de mindig tanul valamit az ember ...
"egyetlen nőnek sem okoztam " javítottam.
16-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!