Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Vannak itt igazi újrakezdők?

Vannak itt igazi újrakezdők?

Figyelt kérdés
Akik tényleg lezártak egy korszakot (akár évtizedeket, kapcsolatot, házasságot, munkát, vállalkozást) és kihajóztak a múlt kikötőjéből. Akik szembenéznek az ismeretlennel és mennek tovább, anélkül, hogy lépésenként visszanéznének. Nyilván inkább a 30, 40 vagy akár 50 felettiekre gondolok, akik számára súlya és tétje volt úgy a végleges lezárásnak, mint a tiszta újrakezdésnek. Én férfi vagyok, csaknem 50 és épp ilyen helyzetben, bárki hozzászólását várom.

aug. 6. 18:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
a sok kiéhezett luvnya rádcuppant? :D
aug. 8. 18:34
 12/17 anonim válasza:

🤣

Ők is újrakezdenék! 😊

aug. 8. 18:40
 13/17 anonim válasza:

Ez vicces. Mindig a panaszt lehet olvasni a férfiaktól, hogy nem találnak az oldalon női felhasználót, főleg nem olyat aki ismerkedni is szeretne. Erre kiderül, hogy vannak. De pont egy meleg férfit néztek ki maguknak mind :)

Viszont meg is értem, hisz valóban igen szimpatikus vagy az írásod alapján, 10-es válaszoló. :)

De ne írj! :D nő vagyok én is :)

Férfiak se írjanak! :), férjnél vagyok.

aug. 9. 23:08
 14/17 anonim válasza:

Megígérem Neked, 13-as válaszoló, hogy nem írok:)

A jubileumi 15.- ik privátom után írtam a 10-es válaszomat.Bizony,egy nap alatt tizenöt privát, 29 és 64 év közötti hölgyektől.

De ugye,nem tudhatták,kinek írnak :)

# 10

aug. 10. 05:05
 15/17 anonim válasza:
Ismét #13 vagyok. Hát igen, már nem egyszer állapítottam meg, a női társadalom nagy vesztesége a meleglét :D
aug. 10. 09:15
 16/17 anonim válasza:

Akkor én pedig a 14-es vagyok, ismét.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyűlölködők tudnak a nők lenni egy ismeretlennel szemben, azért mert meleg férfi. Én megadtam a tiszteletet mindenkinek, a minimum az lenne,hogy nem átkozódnak privátban jó páran a nők közül.

Nem tehetek róla,hogy meleg vagyok, sem arról, hogy ennyi magányos és keserű nő él az országban. Én biztos egyetlen nőnek okoztam még életemben szomorúságot,bajt és garantált, hogy soha nem is fogok.

Csodálkozom a női társadalom ezen megnyilvánulásain, de mindig tanul valamit az ember ...

aug. 10. 19:21
 17/17 anonim válasza:

"egyetlen nőnek sem okoztam " javítottam.

16-os

aug. 10. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!