Miért nem találom meg az igazit? Van egyáltalán olyan?
Csatlakozom a #2eshez, olyan hogy igazi, vagy nagy Ő nem létezik, max a billentyűzeten.
Egy párkapcsolatban mindig fogsz olyan dolgot találni a párodban, ami nem teljesen olyan mint elképzelted. Ekkor jön szóba az a kérdés: együtt tudok élni ezzel?
Ha mindig nem lesz a válasz, akkor bizony rengeteg ilyen kapcsolatod lesz.
A megoldás a kompromisszum és a folyamatos kommunikáció. Ugyanis ha valami nagyon zavar a párodban, és ezt megbeszélitek, lehet hogy tud azon a dolgon alakítani. Persze olyan dolgokban nem fog változtatni ami már a személyisége része, de apróbb dolgokban tud az ember változni.
Még valami, a párodat is zavarja benned valami, szóval neked is kell...
De ha ez nem a Te világod, sokan vannak akik szingliként hébe hóba kapcsolatokkal élik le az életüket.
Egyesek hatalmas félreértésben élnek.
Az "igazi" nem azt jelenti, hogy a kapcsolat tökéletes és rózsaszín csillámpónifingban lebegtek állandóan.
Én megtaláltam, a férjem az. Régebben én sem tudtam, honnan lehet felismerni, hogy ki az igazi. Egyszer beszélgettem valakivel erről, aki azt mondta, hogy ezt nem lehet megmagyarázni, egyszerűen tudja az ember. Akkor még nem értettem, de amikor megismerkedtem a férjemmel, akkor már igen. Egyszerűen teljesen egyértelmű volt minden, nem voltak kétségek, nem voltak hisztik, játszmák, nem kellett eljátszanom, hogy nem akarok férjhez menni, stb. Amit iránta érzek, meg amit mások iránt éreztem, az egyszerűen ég és föld. És nem arról van szó, hogy bármelyikünk is tökéletes lenne, vagy hogy sosem veszekszünk. Nekem is van olyan, hogy meg tudnám őt ölni és biztosan neki is. De a hibákkal együtt kell elfogadni a másikat. Persze kérdés, hogy kinek mi fér bele mint hiba, mert pl. ha drogos lenne vagy megcsalna, az nem férne bele, akármennyire is szeretem.
Az a baj, hogy az emberek 99%-a vagy a külsőségekre meg, vagy a pénzre. Így nem lehet boldognak lenni, azt garantálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!