Hölgyek, megy valaki ma a Remix Discoba?
Figyelt kérdés
Szívesen csatlakoznék. Ff, 47aug. 3. 19:50
1/12 anonim válasza:
Lol! Menj egyedül!
aug. 3. 20:08
2/12 anonim válasza:
Milyen korosztálynak szól ez a kérdés?
aug. 3. 20:13
3/12 A kérdező kommentje:
30-35+
aug. 3. 20:15
4/12 anonim válasza:
Menj egyedül
aug. 3. 20:21
5/12 anonim válasza:
Nagyon későn írtad ki a kérdést.
Mikor van legközelebb ilyen buli?
aug. 3. 20:37
6/12 A kérdező kommentje:
Még nem feltétlenül késő. Ma, aztán jövő péntek es szombat. Te jönnél?
aug. 3. 20:38
7/12 anonim válasza:
Nem
aug. 3. 20:39
8/12 anonim válasza:
Nem biztos. Csak elgondolkodtam, hogy nagyon-nagyon régen voltam diszkóban. Nem a fiataloknak való az?
Én már középkorú vagyok. (Igaz, augusztus 20.-án megint hivatalos vagyok egy szabadtéri diszkóba a már megszokott társaságommal...)
Ez lesz a második alkalom, amiről tudok. Lehet, hogy már korábban is volt ilyen, de nem régen szereztem róla tudomást.
aug. 3. 20:45
9/12 A kérdező kommentje:
Itt kifejezetten nem fiatalok vannak zömmel. Szóval valószínűleg nem lógnál ki :)
aug. 3. 20:47
10/12 anonim válasza:
Hát lehet. Egyelőre kihagyom, de szerintem igyekszem megjegyezni a diszkó nevét és elmenni a címre.
Kíváncsi lennék, milyen környéken van...
aug. 3. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!