45-50 év közötti szép hölgyek kapcsolatban álltok?
Én igen! :)
És nagy a szerelem... :)
Sajnos nem.
Sokan hiszik azt rólam egyébként, hogy igen… nem is szeretem (pl az irodaházban, ahol dolgozom), amikor hüledeznek, hogy “hogyhogy neeeem? H-t jól nééézzzel ki”- mintha ennyi elég lenne egy párkapcsolathoz :)
8. vagyok.
Nincs baj, miért lenne.
Az, hogy jelenleg (!) nem vagyok párkapcsolatban jórészt a saját döntésem.
Ugyanaz az ember vagyok, mint ha lenne partnerem.
Voltam házas, vannak párkapcsolati mintáim, nem vagyok agyban sem selejtes- nem tudom, miért kell rögtön azt gondolni, hogy ha valakinek aktuálisan nincs kapcsolata, akkor baj van…
Nyilván szeretnék, de nagyon nem mindegy kivel.
Igen, jelentkezők is akadnak, de sajnos az utóbbi időben olyan nem volt közöttük, akivel el tudtam volna képzelni.
Azt gondolom, hogy minden életkorban fontos az ápoltság, igényesség, rendezett életvitel (munka, lakhatás, anyagiak), normális, toleráns, kedves, kompromisszumkész személyiség stb. Számomra legalább annyira, mint amilyen szintet én is tudok hozni ezekben.
Persze, a külső is fontos, de tényleg nem elég egy kapcsolathoz, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!