Közös olasz utazásban benne lenne valaki?
Figyelt kérdés
Néhány napra, medencés szállással, bulival egybekötve. 20-30-as korosztály. Nem társkeresés!júl. 30. 13:30
11/14 anonim válasza:
Én sem értem kérdező mit fosnak itt nagyon sokan... Mintha valami pszicho hely lenne ez az oldal hogy innen márpedig mindenki beteg... Voltaképp ugyanolyan normál emberek vannak itt mint a boltban vagy az utcán aki mellett elsétálsz. Amúgy meg tök vagány és király ötlet ez szerintem a részedről, főleg, hogy benne lennél valakivel a közös útban.
Engem Olaszország speciel most nem vonz. Ha Norvégiát mondtál volna, akkor már komolyabban egyeztethettünk volna. :D
júl. 31. 14:28
12/14 A kérdező kommentje:
Na igen, nem egészen értem egy turistaparadicsomban mi történhetne, én meg amúgy egy átlag dolgozó pali vagyok. De többen írták már, hogy jönnének, csak félnek. :D
júl. 31. 14:36
13/14 anonim válasza:
Tehát akkor mégsem mennének emiatt.:D
Nem a te hibád. De szerintem biztos lesz valaki aki menne veled.
Olaszországban pontosan merre mennél?
júl. 31. 16:22
14/14 A kérdező kommentje:
A közelbe, észak olasz területre.
júl. 31. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!