Tegnap egy kávézóban történt.?
Szóval én egyedül ültem ahogy a nőis egyedül volt
Nagyon sokszor megnézett,levette a szemüveget feltette még a körmét is rágta picit
Nekem borzasztóan tetszett de sajnos
Nem mentem oda nemvolt bennem annyi bátorság
Kitudtam deríteni hogy kicsoda és bejelöltem facebookon írtam is neki de semmi reakció mégcsak vissza sem igazolt.(20-on évesek vagyunk)
Ennek mi oka lehet ?Megsértödött hogy nemmentem oda ezért nem reagál vagy mi?
Lehet várt valakit?
Ilyen hülyeségeket..
Az ehhez hasonló dolgokat felejtsd már el, hogyha valaki ezeket csinálja nem feltétlen vagy vonzó számukra :)
-rágja a körmét
-párszor fel-le vette a szemüvegét
-a szemhéja 71 fokos szögben csukódott pislogás közben
stb. hülyeségeket elfelejthetnéd már és mehetne érzésből..
Érdekes én érzésből ismerkedem és sose volt olyan, hogy elküldtek volna.. Józan ész kell hozzá, nem morse jelek figyelése...
A kérdésedre meg max az illető tudja a választ, nem látok a fejébe ilyen messziről 😉
1 es Nem várt senkire
Nincs kapcsolata
Engem nézet szemeztünk is csak elkaptam a tekinteten
De ezek nemszámítanak mert ha nem reagál az üzenetemre akkor ezt buktam sajnos
Lehet, hogy van kapcsolata, csak nincs kiírva.
Lehet, hogy tolakodásnak vette, vagy az engedélykéréseket nem nézi, vagy esetleg úgy ahogy van a fb-ot,képzeld ilyen is van.
Tuti infó hogy nincs barátja ez fix
Mit vett tolakodásnak?
20 on évesek nem nézik 1 napig a fb -ot persze :D
Mondjuk az lehet h az engedélykérést nem nézi de a jelölést látnia kéne ..na m1 erre ihatok hidegvizet valószínűleg
Attól, hogy 20 éves, és minden nap nézi a fb-ot, nem kell válaszolni mindenkinek.
Ki tudja, hányan írnak neki?
Az is lehet, húz egy kicsit, és válaszol 4nap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!