Vannak itt tetovált férfiak?
Figyelt kérdés
Imádom a tetovált férfi testet, kar, láb, akár egész test. Csak képcserére, beszélgetésre. Njúl. 20. 16:48
1/20 anonim válasza:
Arra nem.
júl. 20. 17:02
2/20 anonim válasza:
vannak
júl. 20. 17:03
3/20 anonim válasza:
Vannak.
júl. 20. 17:07
4/20 anonim válasza:
Egy tetoválásom van a vállamon.
47 F
júl. 20. 17:12
5/20 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy néhány firkálmánytól mitől lesz valaki több vagy különlegesebb másoknál.
júl. 20. 18:32
6/20 anonim válasza:
Miért kéne többnek vagy különlegesebbnek lenni tőle?
A festett körmű, rúzsozott szájú, festett hajú nőkről is ez a véleményed?
júl. 20. 18:37
7/20 A kérdező kommentje:
Nem több ettől a szememben, csak egyszerűen tetszik.
júl. 20. 18:38
8/20 anonim válasza:
Egyszer, még régen egy idős bácsi (80 felett volt) annyit mondott, mikor megláttam a sok tetoválásom. "végülis jó, mert a rendőrök felismernek" Igaza van, aki tetoválást csináltat az ne kezdjen bűnöző életmódba, mert hamar beazonosítják az illetőt. Nem 1 és nem 2 gengszter bukott már le így. Egyértelmű, ha bűnözni akartam volna , akkor egyet se csináltatok, de sok bünöző ezt nem látja át előre.
júl. 20. 18:48
9/20 anonim válasza:
Van pár és imádom 😁
júl. 20. 18:52
10/20 anonim válasza:
Orosz kényszermunka tábori beazonosító tetkó is bejátszik?
júl. 21. 02:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!