Új írók Wattpadon vagy egyéb írói platformon?
Figyelt kérdés
Magam is az új írók közé tartozom, így szeretnék új írókkal megismerkedni, tanácsokat, kritikákat, esetleg történeteket megosztani egymással.
Lenne kedve valaki/kikek ilyenhez esetleg?
Privátba is lehet írni, ha szégyenlőssebb lennél. ^^
Korosztályhoz nincs kikötésem.
júl. 2. 12:16
1/8 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok Wattpad író, nem publikálok sehova sem történetet, viszont az írás a hobbim, így nagyon szívesen beszélgetek! :D
júl. 2. 12:46
2/8 anonim válasza:
en csak megkerdeznem hogy mirol szoktal irni?
júl. 2. 13:16
3/8 A kérdező kommentje:
Többnyire fantasy, kaland történeteket írok, amikben szellemek, túlvilági dolgok is előbukkannak. Eddig nem nagyon fejeztem be egyik történetem sem, de lassan s biztosan haladok velük. :D
júl. 2. 14:20
4/8 anonim válasza:
Van mellette munkád is? :)
júl. 2. 14:26
5/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy van. Ez csak hobbi számomra.
júl. 2. 14:36
6/8 anonim válasza:
nem rossz nem rossz.. es milyen hosszu egy adott tortenet?
júl. 2. 22:24
7/8 anonim válasza:
Én facebookos írói csoportokba szoktam feltöltögetni a novelláim 🙂
júl. 4. 08:48
8/8 anonim válasza:
Szia, én ugyan már egy ideje publikálok wattpadon, de eléggé kezdőnek tartom magam. Ha esetleg érdekel írj privátban kérlek és megadom a felhasználó nevem ^^
Ja és még hozzátenném, én főként romantikus, humoros vagy éppen akciódús történeteket írok
júl. 17. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!