Írói álnév olyankor, ha a tökéletes név már foglalt ( nem író vagy híres ember által )?
Az első sztem hasznos, a másik meg poén, de látom humorérzéked nincs.
Nem tudom hogy erre a kérdésre mégis milyen választ vársz. Egy írónak már had ne a gyakori népe monfjameg, hogy mi legyen az álneven. Ha meg éjjel találtad ki, akkor csak egy fellángolás a név, még ha azt is hiszed hogy a tökéletes.
Amúgy miért akadály hogy foglalt? @SzaboAutumiro és @szaboAutumofficial biztos nem foglalt
S neked az miért baj, hogy magánember használja azt a nevet?
Én startból 2 P*** Júliát ismerek. Még egy évben is születtek, 50 km-re se laknak egymástól. Mégse szűnt meg az egyik létezni attól, hogy ott van még a másik is. Ha nincs valami nagyon egyedi neved, startból találsz még belőle vagy 3-at Facebook-on.
Nekem ritka a családnevem és a keresztnevem is, mégis beírtam Facebookra és van 34 másik. 🤣
Autumn Springs
Autumn Summers
Autumn Winters
Tessék, ezek az én ötleteim. Használd egészséggel.
Milyen “író” vagy te, hogy cset oldalon kérsz ötletet a fedőnevedre.
Amúgy csak az a szempont, hogy ne legyen azonos valamely író, vagy költő nevével.
Egyebekben bárkiével lehet azonos.
Manapság hemzsegnek, akik összebarkácsolnak valamiféle huszadrangú dolgozatot, és máris írónak képzelik magukat.
😂
Adj hozzá betűket.
Nekem pl. volt egy nicknév, mikor még online felületeken írogattam. Aztán kicsit "megkomolyítottam" felnőttként, az a nicknevem is, meg ha egyszer rászánnám magam egy megjelenésre, az lenne az írói nevem is - mint vezetéknév. Két betűt tettem hozzá, az egyik a valódi keresztnevem betűjele, a másik meg egy egyéb módon a régi nickemhez kapcsolódó dolog (olyasmi, mint esetedben a foglalt vezetéknév).
Tehát a te példádnál maradva (az enyémet nem szeretném leírni), ha eredeti foglalt terved Autumn Smith lett volna, és az Autumn fix, a valódi neved legyen mondjuk Melinda, akkor az álnév úgy alakulna, hogy M. S. Autumn.
Az enyém ezen az elven van összerakva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!