Az jó, ha egy lány szó kimondó?
Neten beszélgetek egy sráccal aki azt mondta, hogy fura mert nem olyan vagyok mint a legtöbb lány ismerőse. Túl őszintén kifejezem magam. Kérdeztem, hogy mire céloz evvel és azt mondta, hogy a lányok nem mesélik el, hogy hánytak, hogy izzadtak és fáradtak, hogy szarba nyúltak az állatok között stb.
Ez tényleg szokatlan? Modortalan vagyok? Nem gondoltam, hogy ez valakinek fura és zavaró lenne. Nálunk nem gáz ilyeneket kinyilvánítani. Én is úgy tudok kényelmesen megoldani a gondjaimat, ha nem kezelem tabukénk, mert az még nagyobb feszültséget okoz belül. Gondolok itt most a másoknál való nagy wc-zésre.
Mások hogy csinálják?
Nem vagy lányos
De nincs azzal baj.
Kérdező minden vágyam 1ilyen nő mint Te
De gondolom nem akarsz ismerkedni velem?
Szerintem itt inkább a nyers vagy vulgáris lehet a helyes kifejezés. A szókimondó mint olyan, sajnos eléggé le lett járatva. Csomóan szókimondónak tartják magukat miközben csak szimplán bunkók, kéretlenül minősítenek embereket prosztó stílusban, aztán ha kiosszák őket hasonlóan akkor meg jól megsértődnek. Hogy a másik fél nem bírja az őszinteséget és szókimondást, lol. Pedig alapból a szókimondás se lenne rossz dolog, csak sajnos egyre többen koptatják el és járatják le a szó valódi jelentését. Mármint itt most nem rád gondolok kérdező, mert a te eseted más.
Egyébként megosztó dolog amit írsz, van aki közönségesnek tartja és abszolút nem nőiesnek, és persze lesz aki imádni fogja. Számomra ez pl inkább szimpatikus, mert eltér az átlagtól, és még őszintébbnek is hat mint a sok megjátszós kamu ember. Szerintem maradj ilyen továbbra is, kellenek az egyéniségek nagyon a mai unalmas és sablonos világba.
8-as.
Oké, sajnálom, hogy a szókimondó kifejezést használtam, nem akartam mocskolni a kifejezést.
Viszont vulgárisnak sem mondanám magam. Nem vagyok tanulatlan és akkora paraszt, hogy népies szavakat használjak mindig és mindenhol.
De bocs, ha félreértettelek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!