Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Az jó, ha egy lány szó kimondó?

Az jó, ha egy lány szó kimondó?

Figyelt kérdés

Neten beszélgetek egy sráccal aki azt mondta, hogy fura mert nem olyan vagyok mint a legtöbb lány ismerőse. Túl őszintén kifejezem magam. Kérdeztem, hogy mire céloz evvel és azt mondta, hogy a lányok nem mesélik el, hogy hánytak, hogy izzadtak és fáradtak, hogy szarba nyúltak az állatok között stb.

Ez tényleg szokatlan? Modortalan vagyok? Nem gondoltam, hogy ez valakinek fura és zavaró lenne. Nálunk nem gáz ilyeneket kinyilvánítani. Én is úgy tudok kényelmesen megoldani a gondjaimat, ha nem kezelem tabukénk, mert az még nagyobb feszültséget okoz belül. Gondolok itt most a másoknál való nagy wc-zésre.

Mások hogy csinálják?

jún. 20. 21:47
1 2
 11/16 Noren1989 válasza:

A parasztsàg nem a parasztias szóhasznàlatot jelenti, KérdezőKém.

Nos, én vélem, h nem szókimondó vagy, inkàbb túlsàgosan nyitott.

Könnyű ezeket összekeverni.

A frici meg simàn meglepődhetett rajta, karakàn, normàl hangvételű nő ritka, akàr a frissen mosott boxeralsó.

jún. 21. 06:20
 12/16 BeefEater válasza:

Van az a mondás, hogy a "Lányok nem finganak".

Szerintem a normális biológiai folyamatokon nincs mit szégyellni. Nyilván ne a vasárnapi ebéd közben meséld el grafikusan, hogy milyet szartál, de szerintem ez mivel mindenkivel megtörténik néha előkerül.

"szarba nyúltak az állatok között"

Ezzel maximum kinevetnélek. De megint csak: előfordul.

Szerintem nem veled van a baj, hanem a fölösleges tabukkal. Várj még, amíg megtudja, hogy menstruálsz!

jún. 21. 12:40
 13/16 anonim válasza:
Amíg nem sértő és nem lépi át a határaimat az illető, magyarul nem el vele vissza, addig a leges legjobb dolog, ha őszinte és szókimondó. Nálam ez egy óriási plusz pont. F
jún. 21. 13:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Komolyan érdekel hogyan lehet túl lépni a határaidat? Mire gondolsz ez alatt?

Túl részletesen mesélek el valamit nem akarsz hallani?

jún. 21. 18:07
 15/16 anonim válasza:
14# Beszélhetünk róla, ha szeretnél privátban. Nem azért, mert ne tartozna másra, csak nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez.
jún. 21. 18:36
 16/16 anonim válasza:
Itt a másik reakciója a fontos: valaki vagy vevő erre, vagy sem. Ha a srác azt mondta,hogy "fura", vélhetően meglepte, és nem biztos,hogy Ő vevő erre, de az is lehet,hogy csak az ismerkedési fázisban meglepő ez számára. Nem mindegy,hogy milyen közegben miként nyilvánulsz meg. Egyértelmű,hogy baráti társaságban ahol jól ismeritek egymást szabadabban beszélgetsz mint a munkatársakkal, vagy eleinte egy ismerkedős kapcsolatban. Jó, lehet mondani,hogy magadat adod, de nem mindenkinek jön ez be. Ahogy írják is, ez a "szabadszájúság" nemigazán nőies. Nem kell ott mindent nevén nevezve kimondani, attól megérthetitek egymást.De ha ilyen vagy - ilyen vagy, biztos van akinél ez nyerő.
jún. 22. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!