Az jó, ha egy lány szó kimondó?
Neten beszélgetek egy sráccal aki azt mondta, hogy fura mert nem olyan vagyok mint a legtöbb lány ismerőse. Túl őszintén kifejezem magam. Kérdeztem, hogy mire céloz evvel és azt mondta, hogy a lányok nem mesélik el, hogy hánytak, hogy izzadtak és fáradtak, hogy szarba nyúltak az állatok között stb.
Ez tényleg szokatlan? Modortalan vagyok? Nem gondoltam, hogy ez valakinek fura és zavaró lenne. Nálunk nem gáz ilyeneket kinyilvánítani. Én is úgy tudok kényelmesen megoldani a gondjaimat, ha nem kezelem tabukénk, mert az még nagyobb feszültséget okoz belül. Gondolok itt most a másoknál való nagy wc-zésre.
Mások hogy csinálják?
A parasztsàg nem a parasztias szóhasznàlatot jelenti, KérdezőKém.
Nos, én vélem, h nem szókimondó vagy, inkàbb túlsàgosan nyitott.
Könnyű ezeket összekeverni.
A frici meg simàn meglepődhetett rajta, karakàn, normàl hangvételű nő ritka, akàr a frissen mosott boxeralsó.
Van az a mondás, hogy a "Lányok nem finganak".
Szerintem a normális biológiai folyamatokon nincs mit szégyellni. Nyilván ne a vasárnapi ebéd közben meséld el grafikusan, hogy milyet szartál, de szerintem ez mivel mindenkivel megtörténik néha előkerül.
"szarba nyúltak az állatok között"
Ezzel maximum kinevetnélek. De megint csak: előfordul.
Szerintem nem veled van a baj, hanem a fölösleges tabukkal. Várj még, amíg megtudja, hogy menstruálsz!
Utolsó!
Komolyan érdekel hogyan lehet túl lépni a határaidat? Mire gondolsz ez alatt?
Túl részletesen mesélek el valamit nem akarsz hallani?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!