Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hagyjam mindkettőjüket vagy...

Hagyjam mindkettőjüket vagy válasszak? Ha az utóbbi, akkor hogyan?

Figyelt kérdés

Szóval nagyjából azonos időben megismertem két srácot a Tinderen. Kölcsönös a szimpátia, mindennap beszélek velük, sőt már randiztam is mindkettőjükkel (nyilván külön-külön).

Egyszerűen nehéz eldöntenem, hogy melyiküket válasszam. Rengeteg érvet felsorakoztattam mindkettőjük ellen és mellett is, viszont így sem tudok választani.

jún. 14. 10:47
 1/7 anonim válasza:
Randizz velük egyszerre is. ;)
jún. 14. 11:00
 2/7 anonim válasza:

Gerinces forgatókönyv: találkozol, beszélgetsz velük, megismered őket jobban, aztán akihez húz a szíved, őt választod, a "vesztessel" pedig kultúráltan közlöd, hogy nem szeretnéd folytatni még mielőtt nagyon belemelegednétek.

Gerinctelen forgatókönyv: lefekszel mindkettővel, mellébeszélsz, húzod az idejüket és ennek mindenféle variációi.

jún. 14. 11:25
 3/7 anonim válasza:
Amit az egyes ír csak azért lenne jó, hogy tudd, melyikőjükkel passzoltok szexuálisan is. Mert hiába szimpi, ha az ágyban nem ugyanazt akarjátok. Le lehet kurvázni, de pár randiból ez nem derül ki sajna.
jún. 14. 11:44
 4/7 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy először próbáld ki a teljes repertoárt mindkettővel, aztán az alapján válassz.
jún. 14. 13:09
 5/7 anonim válasza:
Szerintem is, ha emberileg egyébként mindkettő szimpi, és külsőleg is mindkettő tetszik, akkor a dolog az ágyban dől el.
jún. 14. 13:12
 6/7 anonim válasza:
Én azt javaslom mivel ez egy döntetlen kell neked egy új férfi akivel randizol. Itt vagy én.
jún. 14. 13:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Lol. Azt hittem csak mítosz, hogyha kiír ide az ember egy kérdést, akkor rögtön lebombázzák privát üzenetekkel. Tévedtem.

Mellesleg köszönöm mindenkinek a választ, viszont valószínűleg elengedem őket; mert nem tudok dönteni 😅

jún. 15. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!