Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresek egy fiút, akit ma...

Sang Mi kérdése:

Keresek egy fiút, akit ma láttam. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

2024.06.01-jén, délután 2 órakor a budapesti Népliget-autóbuszpályaudvar várójában a közösségi zongorán játszott. Kb 20 és 25 év közötti (esetleg idősebb?) lehet, fekete szájmaszkban volt, fekete pulcsiban, a kapucnija fel volt húzva a fejére. Fel volt tűrve a pulcsija ujja talán, és valami ujjatlan necc-kesztyű volt rajt, amolyan "rockeres" és sötétkék farmerban volt, fehér sportcipőben, amin kis piros szín is volt (air max-hoz hasonló). Azt hiszem barna szeme volt, sötétbarna haja előrefésült frufruval, ami a szémbe lógott kissé. Gyönyörűen, átéléssel zongorázott, és valamiért nagyon misztikusnak tűnt...

Ezt a zongora darabot játszotta, felvettem:

[link]

Aztán hirtelen felkelt és gyorsan elment. Én meg mentem utána kíváncsiságból, lement az aluljáróba, majd a Szöglet presszó előtti egyik székre leült és rágyújtott azt hiszem...közben lehúzta már a kapucnit és levette a maszkot is. Kissé messze volt, hogy jól lássam. Amikor meg elfordultam és mire visszanéztem, szem elől vesztettem. És inkább eljöttem onnan...

Két kérdésem lenne:

Ki ez a srác? :D

Mi lehet ez a nagyon szép zongora darab, amit játszott? Nagyon meghatott.

jún. 1. 17:32
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem legyél bátor és kezdeményező....!

Adjak ötleteket?

Mondjuk az, hogy már az aluljáróig is követted, az is elég jó aktivitás a részedről. nos...

jún. 4. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!