Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Keresek egy fiút, akit ma...

Sang Mi kérdése:

Keresek egy fiút, akit ma láttam. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

2024.06.01-jén, délután 2 órakor a budapesti Népliget-autóbuszpályaudvar várójában a közösségi zongorán játszott. Kb 20 és 25 év közötti (esetleg idősebb?) lehet, fekete szájmaszkban volt, fekete pulcsiban, a kapucnija fel volt húzva a fejére. Fel volt tűrve a pulcsija ujja talán, és valami ujjatlan necc-kesztyű volt rajt, amolyan "rockeres" és sötétkék farmerban volt, fehér sportcipőben, amin kis piros szín is volt (air max-hoz hasonló). Azt hiszem barna szeme volt, sötétbarna haja előrefésült frufruval, ami a szémbe lógott kissé. Gyönyörűen, átéléssel zongorázott, és valamiért nagyon misztikusnak tűnt...

Ezt a zongora darabot játszotta, felvettem:

[link]

Aztán hirtelen felkelt és gyorsan elment. Én meg mentem utána kíváncsiságból, lement az aluljáróba, majd a Szöglet presszó előtti egyik székre leült és rágyújtott azt hiszem...közben lehúzta már a kapucnit és levette a maszkot is. Kissé messze volt, hogy jól lássam. Amikor meg elfordultam és mire visszanéztem, szem elől vesztettem. És inkább eljöttem onnan...

Két kérdésem lenne:

Ki ez a srác? :D

Mi lehet ez a nagyon szép zongora darab, amit játszott? Nagyon meghatott.

jún. 1. 17:32
1 2
 1/11 anonim válasza:

talán saját szerzemény lehet, mert a hangfelismerő nem dobott ki semmit ebbből a részletből...

ki ez a srác? hm, egy srác, talán többször is visszanéz, ha szeret zongorázni, akkor máskor is ott lennie

youtube-on van több ehhez hasonló

https://www.youtube.com/watch?v=WJ3-F02-F_Y

ird be hogy piano music és rengeteg hasonlót kiad

jún. 1. 18:05
 2/11 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=t_Kd_G7p6ZQ na talán ez lesz első voltam :-) hallgass több ilyet ...szépek ezek a zenék
jún. 1. 18:08
 3/11 anonim válasza:
Creepy woman
jún. 1. 18:52
 4/11 anonim válasza:
Pulóverben volt ilyen melegben?
jún. 1. 19:20
 5/11 anonim válasza:
Ha szájmaszkban volt, akkor ne is keresd. Valami baj lehet az elméjével
jún. 1. 19:54
 6/11 A kérdező kommentje:

3/5

Miért lennék creepy woman? :D

Csak mert érdekelt egy ember, aki különlegesnek tűnt? Én is művészlélek vagyok...

4/5 Ma 23 fok körül volt és fújt a szél, sokan voltak pulcsiban...

5/5

Szerintem csak talán nem akarta, hogy felismerjék zongorázás közben. Mikor elviharzott onnan, levette a maszkot is és a kapucnit is.

Nem mindenki, aki maszkot visel, elmebajos. Van aki pl. azért hordja időnként, főleg hidegben, mert arcüreg-gyulladása van vagy volt. Van aki más okból. Mindegy is, ez nem lényeg most.

Köszönöm a többieknek a linkeket, megnézem!

jún. 1. 20:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Tényleg! Amelie! Yann Tiersen komponálta az Amelie csodálatos élete című filmhez.

Korábban már hallottam egyszer, ezért volt olyan ismerős a dallam. Olyan szép!

Akkor most már csak annyi van hátra, hogy ki volt az a rejtélyes srác? :D

Szegény lehet, ha olvassa véletlenül itt a kérdésem, tényleg megijed. Lol

Pedig csak színtiszta érdeklődésből kérdem...

jún. 1. 20:35
 8/11 anonim válasza:

Ha ezeket egy fiú/férfi írta volna, Michael Myers-el lenne egy szinten kb.

De mivel egy lány, így minden cuki és jó.

jún. 1. 20:39
 9/11 anonim válasza:
Nagyon ügyesen kitaláltad hogy azért volt maszkban és kapucniban,hogy ne ismerjék fel,ne tudják megkeresni. Eddig jutott csak a gondolatmenet? Nem bunkózni akarok,de ez tényleg creepy és egyszerűen hülyeség
jún. 3. 10:14
 10/11 A kérdező kommentje:

9/9 Pedig bunkó vagy sajnos, már bocsánat!

Talán ennyire mégsem volt vagy lehet paranoid...

Mikor felkelt és elment, nagyon hamar levette a maszkját és a kapucniját, más is láthatta utána az arcát. Gondoltam inkább csak attól "tarthatott", hogy levideózzák.

Ha pedig mégis üldözési mániája van, akkor sajnálom szegényt.

Amúgy ha te egy ember igaz érdeklődését, kíváncsiságát egy másik ember iránt "hülyeségnek" tartod, akkor mi a bánatos francnak írsz ide?

Az a fiú abszolút nem tűnt unalmas, sivár, sekélyes, lélektelen embernek, mint amilyen a mai emberek 90%-a...Ez pedig felkeltette az érdeklődésemet. Miért baj ez?

Sajnos mindig elfelejtem, hogy itt a gyk-n normálisan beszélgetni, normális emberekkel nem nagyon lehet...

jún. 3. 21:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!