Békemenetre keresem csinos fiatal hölgy partnerem?
Szia!
Rólam azt kell tudni, hogy egy fiatal 23 éves férfi vagyok. Építőipari segédmunkás vagyok, de tervezek magasabb szintre lépni és a kőműves mesterség kitanulása után saját építőipari vállalatba kezdeni.
Ópályiban lakom, de van jogsim és autóm, úgyhogy nem baj ha távolabb vagy.
187 cm 98 kg vagyok. Kék szemem van és szőke hajam. Bőröm napbarnított de magyar származású családból származom, csak sokat dolgozok szabad téren póló nélkül így ez megadta a színem.
Igazából szeretnék megismerkedni egy csinos fiatal hölggyel. Minimum 16 éves, maximum 30 éves lehet. Randizni szeretnék vele, szóval ez egy ilyen randi is lenne. Szombati napról van szó. Elkötelezett támogatója vagyok a Fidesznek, így a Békemenetre mennénk. Előtte beülnénk egy étterembe is, utána békemenet. Itt fotózkodnánk a politikusokkal, hírességekkel, majd ezután este közösen megnéznénk a Gellért hegyről a szépen kivilágított várost, még utána beülnénk valahova és az éjszaka haza is vinnélek természetesen. És ha jól sikerül akkor lehetne még majd randi.
Persze ha nem szeretnéd, hogy én vigyelek nekem úgyis jó, ha másképp jössz fel Pestre és megbeszéljük, hogy hol fussunk össze. Nem erőltetem rád, hogy beülj a kocsimba. Pesten belül amúgyis jobban járunk ha tömegközlekedünk.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor írj privátot és megbeszéljük a részleteket ott.
Hát tényleg nem nagyon volt sok fiatal. Elvétve volt egy pár de azok se túl csinosak:(
Na mindegy. Egyébként Orbán Viktor beszédében csalódtam. Vártam, hogy beszél arról, hogyan tervezi a gazdaságot erősíteni, milyen támogatásokat ad a kis és közepes vállalkozásoknak. Ez engem is érintett volna mert vállalkozást ha be akarom indítani akkor jo lenne tudni, hogy számíthatok e segítségre
Sok témában vártam még, hogy beszél majd.
Na mindegy. Ettől függetlenül maradok fideszes, mert a többi párt teljesen vállalhatatlan, meg most egy beszéd miatt nem fogok elpártolni. Meghát igaza volt abban amit mondott, csak vártam, hogy mást is mond.
Ha ez komoly kérdés volt, akkor nagyon vicces. Fideszesként, békemenetre párt találni? LOL.
Még azt mondom, ha valami NER-lovag lennél aki tele van összelopott milliárdokkal, akkor tuti lett volna valami aranyásó, de így hogy csóró is vagy ÉS fideszes, na ezzel abszolút nulláztad az esélyeidet.
Én pasiként sem randiznék soha fideszes nővel, még mihazánkossal is előbb. Aki a hazaárulást, korrupciót, oroszpártiságot, pedofíliát, gyűlöletkeltést, tönkrevágott egészségügyet, egekbe inflált árakat támogatja, az nekem nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!