Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Békemenetre keresem csinos...

Békemenetre keresem csinos fiatal hölgy partnerem?

Figyelt kérdés

Szia!

Rólam azt kell tudni, hogy egy fiatal 23 éves férfi vagyok. Építőipari segédmunkás vagyok, de tervezek magasabb szintre lépni és a kőműves mesterség kitanulása után saját építőipari vállalatba kezdeni.

Ópályiban lakom, de van jogsim és autóm, úgyhogy nem baj ha távolabb vagy.

187 cm 98 kg vagyok. Kék szemem van és szőke hajam. Bőröm napbarnított de magyar származású családból származom, csak sokat dolgozok szabad téren póló nélkül így ez megadta a színem.

Igazából szeretnék megismerkedni egy csinos fiatal hölggyel. Minimum 16 éves, maximum 30 éves lehet. Randizni szeretnék vele, szóval ez egy ilyen randi is lenne. Szombati napról van szó. Elkötelezett támogatója vagyok a Fidesznek, így a Békemenetre mennénk. Előtte beülnénk egy étterembe is, utána békemenet. Itt fotózkodnánk a politikusokkal, hírességekkel, majd ezután este közösen megnéznénk a Gellért hegyről a szépen kivilágított várost, még utána beülnénk valahova és az éjszaka haza is vinnélek természetesen. És ha jól sikerül akkor lehetne még majd randi.

Persze ha nem szeretnéd, hogy én vigyelek nekem úgyis jó, ha másképp jössz fel Pestre és megbeszéljük, hogy hol fussunk össze. Nem erőltetem rád, hogy beülj a kocsimba. Pesten belül amúgyis jobban járunk ha tömegközlekedünk.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor írj privátot és megbeszéljük a részleteket ott.

máj. 31. 00:46
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Nagymamám nagy Fideszpárti, és pont 30 éves csak duplán. Lehet megmutatom ezt a kérdést neki, hátha a végére még összejön valami 🤔
máj. 31. 03:47
 2/29 anonim válasza:
Na persze,pont egy ilyen politikai eseményre vágyik minden csaj?
máj. 31. 05:43
 3/29 anonim válasza:

Unokatestvéreim vannak, akik még fiatalok. (Egyik unokahúgom nagyobbik lánya ebben a hónapban múlt 16 éves.)

Csakhogy: még sosem láttam élőben, sosem beszéltem vele. (Csak facebook-on keresztül láttam fényképeket róla.) Helyes, mosolygós, életvidám.

De mit tehetek, ha a nagyapja - az én keresztapám - gyakran betegeskedik a szívével és alig tud beszélni velem, mikor felveszi a telefont?!

máj. 31. 05:50
 4/29 anonim válasza:
Hát míg nem írtad hogy fideszes vagy még jól is hangzott a dolog. De sajnos én csak értelmes férfiakkal randevúzom.
máj. 31. 06:45
 5/29 anonim válasza:
Mennyit ér meg neked?
máj. 31. 09:27
 6/29 Fingkirály válasza:
azt nem tom, mi vesz rá egy embert a szabolcsi mordor közepén, amit már tizennégy éve telibe fossa a fideszkormány (ellenben a 25 kilométerrel arrébb lévő Szatmárnémetibe jut bőven magyar adóforint úgy, hogy amúgy ott olcsóbb a benya meg a kaja is, de legalább a fizetések is magasabbak, mint Szabolcsban), hogy a Fideszt támogassa úgy, hogy annyira büszke rá, hogy ezzel akarjon még csajozni is...
máj. 31. 11:03
 7/29 anonim válasza:
Fura egy hirdetés, fideszes kizárva.
máj. 31. 11:23
 8/29 anonim válasza:
Ha nőt akarsz ne azzal kezd, hogy fideszes vagy
máj. 31. 12:32
 9/29 A kérdező kommentje:

#9 Fontosnak tartom megemlíteni, mert túl nagy az utálat felénk teljesen jogtalanul szerintem.

Inkább olyan ne is ismerkedjen velem akinek ez kizáró tényező.

máj. 31. 13:00
 10/29 anonim válasza:
Na látod, ezt tutira elintézted! :D
máj. 31. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!