Békemenetre keresem csinos fiatal hölgy partnerem?
Szia!
Rólam azt kell tudni, hogy egy fiatal 23 éves férfi vagyok. Építőipari segédmunkás vagyok, de tervezek magasabb szintre lépni és a kőműves mesterség kitanulása után saját építőipari vállalatba kezdeni.
Ópályiban lakom, de van jogsim és autóm, úgyhogy nem baj ha távolabb vagy.
187 cm 98 kg vagyok. Kék szemem van és szőke hajam. Bőröm napbarnított de magyar származású családból származom, csak sokat dolgozok szabad téren póló nélkül így ez megadta a színem.
Igazából szeretnék megismerkedni egy csinos fiatal hölggyel. Minimum 16 éves, maximum 30 éves lehet. Randizni szeretnék vele, szóval ez egy ilyen randi is lenne. Szombati napról van szó. Elkötelezett támogatója vagyok a Fidesznek, így a Békemenetre mennénk. Előtte beülnénk egy étterembe is, utána békemenet. Itt fotózkodnánk a politikusokkal, hírességekkel, majd ezután este közösen megnéznénk a Gellért hegyről a szépen kivilágított várost, még utána beülnénk valahova és az éjszaka haza is vinnélek természetesen. És ha jól sikerül akkor lehetne még majd randi.
Persze ha nem szeretnéd, hogy én vigyelek nekem úgyis jó, ha másképp jössz fel Pestre és megbeszéljük, hogy hol fussunk össze. Nem erőltetem rád, hogy beülj a kocsimba. Pesten belül amúgyis jobban járunk ha tömegközlekedünk.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor írj privátot és megbeszéljük a részleteket ott.
Szia! Kérlek, szánj rá időt és informálódj, hogy milyen kormány és párt az, akit támogatsz! És kérlek, ne a közmédiából, mert a legtöbb tv és rádióadó, beleértve a legtöbb online és nyomtatott sajtót, a kormány, és a kormány érdekeltségi köreibe tartozó cégek kezében van.
Kedves Honfitársam, légy szíves ásd bele magad a következő médiumokba, és szabadítsd fel elméd a kormánypropaganda agymosásából!
Független, objektív médiumok: Partizán YouTube csatorna, 444.hu (web, YouTube), telex.hu (web, YouTube) Klubrádió, 24.hu, ATV műsorai (YouTube-on bármikor elérhetőek): Egyenes beszéd, Start, Szigorlat, Civil a pályán, Csatt.2, ATV híradó.
Van egy-két irónikus YouTube csatorna is, de teljesen hiteles képet fest az immár 14 éve fennálló orbáni diktatúráról.
semmi baj a Fideszes emberekkel, de felelős állampolgárként mindannyiunk érdeke hogy tisztán lássunk, és ne dőljünk be a hatalom által (az adófizetők, vagyis a MI pénzünkből finanszírozott) arcunkba tolt hazugsággyárának.
Bízom benne, hogy nem hiába írtam le a hozzászólásomat és mindenki számára nyilvánvaló, hogy senkit sem uszítok senki ellen, senkit sem ítélek el, egyszerűen annyit szeretnék csupán, hogy végre valahára mi magyarok is egy élhető, demokratikus országban élhessünk!
Én személy szerint Tisza pártot támogatom, velük tudom elképzelni a fent vizionált Magyarországot.
Hajrá Tisza!!
12
„És mielőtt jön a libsizés, meg Sorosozás: pont középről szarok minden irányba addig, amíg nem valóban a nép érdekeit szolgálják azok, akiknek bizalmat szavaznak 4 évre.”
Még nem jöttél rá, hogy ilyen soha nem volt és nem is lesz. Bármilyen politikusnak bizalmat szavazni, teljesen felesleges, értelmetlen dolog.
13
„Kedves Honfitársam, légy szíves ásd bele magad a következő médiumokba, és szabadítsd fel elméd a kormánypropaganda agymosásából!
Független, objektív médiumok: Partizán YouTube csatorna, 444.hu (web, YouTube), telex.hu (web, YouTube) Klubrádió, 24.hu, ATV műsorai (YouTube-on bármikor elérhetőek): Egyenes beszéd, Start, Szigorlat, Civil a pályán, Csatt.2, ATV híradó.”
Ezek egyáltalán nem függetlenek, ezek az ellenzéki agymosó műsorok. Alapvetően mindegyik média agymosó, nemcsak a jobboldali, hanem a baloldali is és a magát függetlennek hazudók is.
Például ezek a független videók:
https://www.youtube.com/watch?v=ZdXkZZ3Tj1Q
https://www.youtube.com/watch?v=oGwolqBo0OI
„egyszerűen annyit szeretnék csupán, hogy végre valahára mi magyarok is egy élhető, demokratikus országban élhessünk!”
Erre várhatsz, ilyen soha nem lesz.
Jól van #15,leülhetsz, kettes.
Miért is? Mert te azt mondod?
Hánynom kell a magadfajta "megmondó" emberektől...
Akkor nyisd ki a fülecskédet, és figyelj apucira. Jó? #13-nak nagyrészt igaza van. Anno az Orbán is jó célokkal indult neki a politikának, csak aztán megérezte a pénz szagát, és megszédült tőle. Ebből nőtte ki magát ez a gátlástalan, megalomán, mindenkin és mindenen átgázoló hazug féreg!
„Miért is? Mert te azt mondod?
Hánynom kell a magadfajta "megmondó" emberektől...
A másik oldal miért, mert te azt mondod, ez ugyanaz csak a másik oldalról te birka jóska?
„Akkor nyisd ki a fülecskédet, és figyelj apucira”
Ezt az undorító beképzelt, nagyképű szöveget, okádé egy jellemed van, te szuper zseni, te világ esze.
„Ebből nőtte ki magát ez a gátlástalan, megalomán, mindenkin és mindenen átgázoló hazug féreg!”
Minden politikus ilyen vagy előbb-utóbb ilyen lesz te idióta. Sok hülye, eszetlen barom már megint a politikán vitatkozik, „nagyszerű” időtöltés.
GYK = gyógypedagógiás kretének gyülekezete.
Kíváncsi lennék, ha itt állnál velem szemben, akkor is ilyen nagy lenne a búrád? 😁 Vagy befészkelnéd magad az asztal alá? 😁
Valami azt súgja nekem, hogy az utóbbi...
Bocsi kérdező, hogy így szétoffoltuk a kérdésedet, nem volt szándékos. Részemről nem...
17
„Kíváncsi lennék, ha itt állnál velem szemben, akkor is ilyen nagy lenne a búrád? Vagy befészkelnéd magad az asztal alá?”
Úgy tűnik ezt saját magadról írtad.
Te még madárijesztőnek sem felelnél meg. Mire van ekkora arcod? Te szuper erős, szuper okos, állj ki a 007-essel, akkor legyen nagy a szád.
Hát partnert sajna nem találtam. Még reggelig várok.
Ha nem lesz senki akkor megyek egyedül és majd hátha ott összefutok valami csinos hölggyel.
Politikailag egymásnak ugrani nincs értelme, nem értem miért kezdtétek el. Számomra egy Magyar Péter támogató is egyenértékű ember, nem teszek különbséget senki között.
„Számomra egy Magyar Péter támogató is egyenértékű ember, nem teszek különbséget senki között.”
Akkor vihetsz bármilyen politikai elkötelezettségű hölgyet, akár ellenzékit is, ha elmegy veled. Egyébként tényleg hülyeség a politikán vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!