Hogy békéljek meg a gondolattal, hogy egy 10/10es csajt visszautasitottam?
Évekkel ezelőtt egy buliban odajött hozzám egy ténylegesen 10/10es latina csajszi azzal a feltett szándékkal, hogy ő most felszed :))
Nagyon aranyos volt bemutatkozott mosolygott és kis beszélgetés után kézen fogott és bevitt, hogy igyunk meg valamit. Ekkor én valaki más iránt érdeklődtem úgyhogy offos volt a téma, meg amúgy sem lett volna semmi esélye egy komoly hosszútávú kapcsolatnak érdeklődési köreinkből kifolyólag :))
Ő inkább ez a basic girl stilust hozta, a kicsit butuska csajszi akit a sminket, szempillaspirálok, luxus autók, exotikus kirándulások, szexi divatmárkák érdekelnek. De ettől függetlenül édes Istenem, egy ilyen csajt tényleg 100 életből egyszer dob a gép :)))
Eszméletlen jó csaj volt és nagyon aranyos és tökös de hát ja ez van
Úgy, hogy ennek a pr….nak az volt a feladata, hogy minél többet, drágábbat rendelj és te fizesd. Ezért jutalékot kap.
Ne áltasd magad.
Egy haver barátnőjének a barátnője volt nem pr.sti :))
Bejelölt és másnap is irogatott
Mi az hogy latina csajszi???
C volt???
Évekkel ezelőtt??? :D És még ezen kattogsz? Ha annyira szuper ellenállhatatlan lett volna, akkor évekkel ezelőtt érdeklődtél volna iránta, nem most. Ráadásul úgy, hogy nem egy pillanatnyi esélyed volt, ha utána írogatott is.
Szerintem az idő megszépíti az emlékeidet és már idealizálod ezt a lányt, beleképzelsz olyanokat, amik nem léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!