Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Kinek meddig tartott a leghoss...

Kinek meddig tartott a leghosszabb olyan levelezése amiben sosem találkoztak a másikkal? Nem rossz mikor az ilyen levelezések véget érnek?

Figyelt kérdés

máj. 14. 15:33
1 2
 11/17 anonim válasza:
10-es, ez nagyon összetett dolog, nem itt fejteném ki.
máj. 15. 13:43
 12/17 anonim válasza:

Nálam is mint a #3. 2020-ban indult, és tartok tőle, hogy ez is halódik...

Egymással beszélgetünk? :D

máj. 15. 13:44
 13/17 anonim válasza:
#11 Felőlem írhatsz privátban is. (Bár csak később tudok válaszolni, most mennem kell) Nincs különösebb oka, csak érdekel, hogy ennyi idő után hogy nem akar találkozni valaki a másikkal.
máj. 15. 13:47
 14/17 anonim válasza:

Sziasztok.

Ötvenes pasi vagyok.

Szeretek levelezni.

Sajnos több olyan ismeretségek is volt már ahol lassan elhalt a dolog és még csak nem is találkoztunk.

Bár nem a találkozás a feltétel, anélkül is lehet jó egy kapcsolat. Bár színesíti,ha egyszer egyszer élőben is lássuk egymást.

Ha van valakinek kedve, írjon rám.

máj. 16. 05:19
 15/17 anonim válasza:
Volt pár olyan, ami több hónapig tartott. Az ilyen beszélgetések vége rendszerint az lett, hogy egyik napról a másikra eltűntek, vagy ha találkozást kezdeményeztem, akkor hárítottak. Volt olyan is, akivel tervezgettük a találkozást, de a csaj folyton csak ígérgetett, aztán ő is eltűnt. Igen, eléggé rosszul tud esni az ilyesmi, főleg akkor, ha előtte a másik fél is érdeklődik, és te elhiszed, hogy ebből esetleg kialakulhat valami. Sokáig azt hittem, hogy itt könnyebb beszélgetni, ismerkedni, mint mondjuk társkeresőkön, mert nem a külső alapján fognak ítélni az emberek, hanem esély lesz megismerni egymás személyiségét, de azt tapasztalom, hogy itt is sokszor felszínesek, beszariak, érzéketlenek az emberek.
máj. 20. 20:37
 16/17 anonim válasza:

Talán három hónapja beszélgetek valakivel....

És egyre inkább azt érzem hogy teljesen másmilyennek képzeltem mint amilyen valójában.

Le kellene zárnom de már a gondolata is fáj, mert közben meg csak úgy éreztem megkedveltem és félek hogy hiányozni fog.

Viszont azt is látom hogy mennyire félreismertem...

Rohadt nehéz ügy ez.

máj. 21. 03:44
 17/17 anonim válasza:
Nekem egy évig. Neki is volt egy szar házassága ,meg nekem is. Csak nagy volt a táv. Ha nem lett volna nagy, biztosan találkozunk. Aztán náluk becsúszott a gyerek, így mondtam, hogy ilyen körülmények között már nem szeretnék beszélgetni, törődjön a családjával ha már gyerek is lett.
máj. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!