Találkoztál olyan személyel ,aki nem volt normális?
,,Ki a nem normális?"
Leírás tartalma:
,,Szóval olyannal ,aki mérhetetlenűl rossz szándékú."
5-es köszi a történetet :)
Ment a zöld :)
2 ember volt az életemben, aki túltett mindenkin akit ismertem.
Az egyik az exem anyja. Ő szerintem klinikai eset. Képtelen volt a szeretetre bárki és bármi felé. A saját gyerekeit utálta. Azt az egyet is, aki mégis mellette maradt, segített neki mindenben. Lelki terrorban tartotta, nyíltan utálta, és csak rosszat mondott róla is, és mindenki másról. Ilhahugságokat gyártott mások bemocskolására, és kb bármi másra is. Jó szava nem volt még az életben soha, csak ha nyalizni kellett valakinek valami előnyért cserébe. Akkor eljátszotta, hogy ő a megtestesült szent, de ő senkitől nem kap jót soha. Más halálát kívánta nem egyszer. - saját gyerekének halálát is.
A másik egy főnököm volt. Ő tudta, hogy milyen, de nem akart változni. Drogozott is. A végtelenségig képmutató, hazug, több ember életét tette tönkre. Arra ment ki a játéka mindig, hogy a másik rosszul érezze magát. Olyan játszmákat leművelt, hogy filmbe illő volt.
Lehet így leírva nem tűnik olyan vészesnek, meg vannak náluk rosszabbak is, de én őket ismertem, és biztos vagyok benne, hogy egyik sem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!