Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Barátnőt keresek itt a gyakori...

Barátnőt keresek itt a gyakori oldalon! Instagramon tartanánk egymással a kapcsolatot valaki?

Figyelt kérdés
Olyan barátnőt keresek akinek hasonló gondolkodása és hasonló érdeklődési köre van, mellé őszinte és egyenes!! Ha van ilyen itt a gyakorin írjon. Több infót nem szeretném itt ki írni!
máj. 12. 22:23
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:
Ja, értem. Ne haragudj, pesti vagyok és nem bírom a távkapcsolatokat. Sok sikert kívánok viszont. Biztos megtalálod a megfelelő lányt.
máj. 30. 11:09
 42/54 A kérdező kommentje:
Most meg aza baj hogy messze vagyok? 165 kilométer távolságban.
máj. 30. 11:10
 43/54 anonim válasza:
Nem aza baj. Aza baj, hogy rettenet ritkán találkoznánk. Kedves voltam veled, ne húzd fel magad!
máj. 30. 11:12
 44/54 A kérdező kommentje:
Nem haragszom rád. Igazad van örülök hogy őszinte vagy velem.
máj. 30. 12:20
 45/54 A kérdező kommentje:
Itt a gyakorin 5 embervel ismerkedtem meg messziről, 2 az még új, a 3 már elég sokat tudok róluk ők is rólam, tartjuk a kapcsolatot egymással neten, messze laknak tőlem így hát csak neten tudom velek tartani a kapcsolatot , de azért kösz.
máj. 30. 12:27
 46/54 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem azt is mondani hogy van barátsagban és más kapcsolatban de sajnos csak messziről van szerencsém.
máj. 30. 12:32
 47/54 anonim válasza:
Végre egy srác, akinek nem fáj az őszinteség. Sajnos én már öreg vagyok hozzád, de kívánok sok sikert, fiatalember.
máj. 30. 16:22
 48/54 A kérdező kommentje:
Nem 17 éves vagy?
máj. 30. 16:32
 49/54 anonim válasza:
Én nem, nem én vagyok, akivel beszéltél. Én 1 hsz-t írtam, a 47-est.
máj. 30. 16:34
 50/54 A kérdező kommentje:
#49 Bocsánat már mindegy de örülök az őszinteségnek.
máj. 30. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!