Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Úgy gondoltam, hogy írok egy...

Úgy gondoltam, hogy írok egy bemutatkozó szöveget, hogy megismerkedjünk egymással. (32F) Szeretnéd elolvasni?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, és egyetemet végeztem. Nagyon szeretem az állatokat és a természetet, és szívesen töltöm az időmet olyan tevékenységekkel, amelyek kapcsolódnak ezekhez. Például szeretek úszni, mert az nagyon jó kikapcsolódást jelent számomra. Emellett nem dohányzom, így egészséges életmódot folytatok.

Ami még rólam fontos, hogy nagyon szeretek beszélgetni másokkal, és érdekelnek az emberek. Ha szeretnél velem beszélgetni, írj bátran! Én nagyon szívesen megismerkednék veled.

2022. dec. 6. 23:33
1 2
 1/20 anonim válasza:

Miért kell cikizni a kérdezőt,és idétlen kommenteket írni?

Látszik,hogy egy értelmes ember,aki ráadásul egészségesen él.Bár több olyan lenne,aki nem dohányzik,és természetkedvelő.A természetben nyugalom van,minden évszakban valami szépet tartogat.

Az pedig,hogy a kérdező beszélgetni is szeret,ma már az is pozitív,mikor képtelenség olyan embert találni,aki nem a telójába bújik,vagy egyáltalán nem beszél már élőben senkivel.

Virtuális a világ,sajnos ,ide jutottunk:(

2022. dec. 7. 04:46
 2/20 anonim válasza:
"ráadásul egészségesen él." Attól, mert nem cigizik, honnan veszed ezt a baromságot, hogy egészségesen él? :-D Ki a franc él már manapság egészségesen? :-D Ugyan már...
2022. dec. 7. 05:14
 3/20 anonim válasza:
Szeretem az állatokat meg a természetet, ahhoz kapcsolódó dolgokat csinalni, úszni... Te vagy Kozsó akkor mert max a Balatonban úszkálhatsz a delfinekkel :-D
2022. dec. 7. 06:34
 4/20 anonim válasza:
Kérdező, a saját érdekedben javaslom, hogy ne itt próbálkozz. Értelmesnek tűnsz, de ahogy a kommentekből is látszik, ez a legalja kategória. Férfi nem tud olyan kérdést kiírni, amit ne trolkodnának szét az agyilag 12 évesek.
2022. dec. 7. 07:27
 5/20 anonim válasza:

Engem érdekel

22 L

2022. dec. 7. 07:58
 6/20 anonim válasza:
A békéről nem írtál kérdező.
2022. dec. 7. 08:12
 7/20 anonim válasza:

Én őszintén írtam. Örülnék egy ilyen társnak, de eséjtelen

Béla, 64

2022. dec. 7. 08:16
 8/20 anonim válasza:
Na, de Béla.
2022. dec. 7. 08:17
 9/20 anonim válasza:
#5 ez nem a marketplace 🤣
2022. dec. 7. 13:05
 10/20 anonim válasza:
Ez nem az ingyenes tinder :-D
2022. dec. 7. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!