Barátnőt keresek itt a gyakori oldalon! Instagramon tartanánk egymással a kapcsolatot valaki?
Figyelt kérdés
Olyan barátnőt keresek akinek hasonló gondolkodása és hasonló érdeklődési köre van, mellé őszinte és egyenes!! Ha van ilyen itt a gyakorin írjon. Több infót nem szeretném itt ki írni!máj. 12. 22:23
11/54 anonim válasza:
Várom a profil linket én is.
máj. 30. 00:24
13/54 anonim válasza:
Te egy zöld autó vagy?
máj. 30. 00:31
14/54 A kérdező kommentje:
Igen.
máj. 30. 00:38
15/54 A kérdező kommentje:
#9 Megtaláltal a Facebookon? Ha igen írj azon hogy tudjam.
máj. 30. 08:57
16/54 anonim válasza:
Megtaláltalak, de nem fogok új profilt csinálni. Az én profilomon rengeteg fotó van RÓLAM (is), saját névvel és mind3n információval. Biztos, hogy nem jelöllek be, ne haragudj.
máj. 30. 10:08
17/54 A kérdező kommentje:
#16 Messengeren ha küldök magamról az nem elég?
máj. 30. 10:13
18/54 anonim válasza:
Hogyne... Jelzek, tudni fogsz rólam mindent és ha valami nem tetszik nem írsz vissza és elkezdesz trollkodni. Még egyszer: ne haragudj, de nem.
máj. 30. 10:15
19/54 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam trollkodni, szívesen beszélgetek veled mindenről le írtam világosan őszinteség a legfontosabb nekem, és Facebookon saját nevemet használom, normális ember vagyok! adj egy esélyt
máj. 30. 10:20
20/54 A kérdező kommentje:
Én vissza írok bármikor őszintén mondom.
máj. 30. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!