Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nudista strandra társaság?

Nudista strandra társaság?

Figyelt kérdés

Lassan indulni fog a strand szezon. Fiatal férfiként szoktam járni nudista strandra, de sajnos az én korosztályomban (tizen-huszonéves) nincs akit érdekelne így egyedül szoktam menni. A strandon meg az öregekkel nem szeretnék leállni csevegni. Bár igen értelmesek ők is, csak valószínű nem lenne közös téma.

Megpróbálkozom itt, hátha akad aki naturista szemléletű és lehet vele nyárra megbeszélni ilyesmit. Ebben a korosztályban van, akit a balatoni nudizás érdekelne és társaságot keres?

Ha igen, írj! :)

ápr. 10. 18:10
1 2
 11/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is hasonló problémával küzdök, nem találok társaságot, így egyedül szoktam menni.

30/f 2018 óta, mindenhol Magyarországon nudizok.

ápr. 12. 09:47
 12/16 anonim válasza:
Nem emelt ki semmit se, csak öregekkel nem akar menni, ami érthető is, olyannal én se mennék, aki nagyapám lehetne, szerintem csak megunta, hogy mindig egyedül megy.
ápr. 12. 09:58
 13/16 anonim válasza:

Tizenévesek ( <18 ) nem járhatnak naturista strandra (egyedül-szülő nélkül biztosan nem), huszonévesek számára nem vonzó ez a történet.

Én is csak pár éve - 30as éveim elején - fedeztem fel a naturizmus szépségét.

ápr. 12. 21:07
 14/16 anonim válasza:

Nekem van lefoglalt szállásom balatonberénybe nyárra:-)

Én is általában egyedül járok

ápr. 13. 08:45
 15/16 anonim válasza:
13-as! Ha már felfedezted a naturizmus szépségeit, valószínűleg jártál ilyen kempingben vagy strandon, és így nem értem, honnan veszed azt, hogy tizenévesek nem járhatnak. Sehol, semmilyen módon nincs szabályozva, hogy csak egy meghatározott életkor felettiek vehetnek belépőt a naturista strandokra. Mindenütt létezik elfogadott házirend, de erre nem tér ki, ilyet nem tartalmaz.
ápr. 13. 11:57
 16/16 anonim válasza:
Engem érdekelne, örülnék, ha egy huszon-harmincas társasággal együtt tudnék menni ilyen helyre!
máj. 10. 11:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!