Nudista strandra társaság?
Lassan indulni fog a strand szezon. Fiatal férfiként szoktam járni nudista strandra, de sajnos az én korosztályomban (tizen-huszonéves) nincs akit érdekelne így egyedül szoktam menni. A strandon meg az öregekkel nem szeretnék leállni csevegni. Bár igen értelmesek ők is, csak valószínű nem lenne közös téma.
Megpróbálkozom itt, hátha akad aki naturista szemléletű és lehet vele nyárra megbeszélni ilyesmit. Ebben a korosztályban van, akit a balatoni nudizás érdekelne és társaságot keres?
Ha igen, írj! :)
Nyilván nem nagyon gyerek, mert persze vele se tudnék valószínű közös témát találni, mint az idősekkel se. 16-17-18-19.
Nem akarok kategorizálni, mert úgy is a privát beszélgetésből derül ki lehet-e ilyen közös strandolást összehozni a nyárra vagy sem a szimpátia alapján.
33F vagyok, ha van kedved írj rám, nyaranta rendszeresen szoktam nudizni, főleg Gárdony és Délegyháza van közel hozzám
De idén el akarok menni Berénybe is
Ha van kedved, írj rám :) vagy akár már is :)
Hát ez nem jött össze kérdező, hogy majd 16 éves csajokat te jól ekviszel nudizni! :) de faszikkal még mehetsz xdd
Amúgy elég gáz ez a kiírás, már meg ne haragudj, szerencsére mindenki átlát a szitán, hogy vajon miért akarsz idegen 16 évesekkel nudista strandra menni.
Ha nem csak dugás reményében nudiznál, akkor nem emelted volna ki, hogy lányokkal akarsz menni.
De jó, hogy nem emeltem ki a nemeket. Olvasd vissza. Egy szóval nem írtam le, hogy fiú vagy lány akivel mennék.
Nem ennek reményében nudizok, de hagyjuk is, mert itt felesleges magyarázkodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!