Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen lánnyal? Miért ilyen nehéz manapság a kommunikáció?

Figyelt kérdés

Beszélgetek egy lánnyal, azonban azt látom, hogy csak én kérdezek, Ő pedig válaszol..

Tudja a szándékom, hisz azzal írtam rá, hogy szimpatikusnak tűnik. Gondolom én is neki, hisz visszaírt.

Nem értem.. Manapság miért ennyire nehéz a kommunikáció? Azt veszem észre, hogy az emberek képtelenek 1 értelmes kérdést feltenni és a másiktól várják a csodát.. Nem értem.

ápr. 8. 21:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
Te egy személytelen senki vagy számára, mert még sosem látott. Valamilyen szinten szórakoztatod, de ennyi. Mit akarsz egyáltalán megérteni? Hát most írták le, hogy leszar. Ha érdekelnéd őt, hidd el már réges rég találkoztatok volna. Ez van manapság, egy online felnövő generáció. Te csak egy üzenet vagy számára amire lehet válaszolni, fogd fel.
ápr. 9. 08:54
 12/20 A kérdező kommentje:

Igazatok van, csak számomra érthetetlen, hogy akkor miért ír vissza? :D Nem fogom hülyének nézni, többet nem írok neki, majd, ha Ő ír, akkor ír..

Meglep, hogy mennyi kommunikációs fiatal van.. Én is az vagyok, de úgy gondolom, hogy nincs probléma a kommunikációval.. Ellenben, ha én ignorálnék egy olyat, aki eleve nem kérdez, megy a hiszti, hogy "Nincs normális fiú."🤡 Megtörtént sajnos..

10#

Ez igaz, volt már ismerkedésem olyan lánnyal, akinek nem volt önbizalma, na Őt tényleg nem lehetett lekaparni magamról, ellenben szegény Ő is szobanövény kategória volt kommunikáció téren, de rajta láttam, hogy probslkozik.

ápr. 9. 09:30
 13/20 A kérdező kommentje:
próbálkozik*
ápr. 9. 09:31
 14/20 A kérdező kommentje:

Meglep, hogy mennyi kommunikációs fiatal van, aki képtelen 2 önálló mondatra*

Ez mondjuk kicsit furán jött most ki, mert én nem tudok most írni. Nézzétek el, közben dolgozom.. :D

ápr. 9. 09:33
 15/20 anonim válasza:
Miért? Kit érdekel, hogy miért ír vissza? Ha úgy érzed nincs érdeklődés, egyoldalú a dolog, akkor hagyd a francba.
ápr. 9. 10:03
 16/20 anonim válasza:
A miértekre lehet 1000 hipotézist felállítani és egész nap ezen gondolkodni. De minek?
ápr. 9. 10:04
 17/20 A kérdező kommentje:
Igazatok van, elengedem, majd ír, ha akar.
ápr. 9. 10:15
 18/20 anonim válasza:
Millió ember van odakinnt akivel jó kapcsolatot tudsz kialakítani, akit érdekelsz is és szeretni is tud. Halgass a megérzésedre.
ápr. 9. 14:05
 19/20 anonim válasza:

Hú! Ez ismerős.

Az a helyzet hogy az a nő szimplán UNATKOZIK. Felejtsd el.

Megírhatod neki, hogy nagyon egyoldalúnak érzed a kommunikációt. Így, hogy sosem kérdez vissza, semmit nem érdeklődik, azt érzed hogy csak unatkozik. Te pedig ISMERKEDNI szeretnél, nem szórakoztatni vagy.

Erre vagy meglendül a kommunikáció, vagy letilt szó nélkül. Utóbbi a jellemző.

ápr. 9. 15:39
 20/20 anonim válasza:
#19: Igen, sajnos az utóbbi a tipikus hozzáállás, és ha szólni mersz, akkor még ők sértődnek meg, mintha nem ők akartak volna téged hülyének nézni. Az ilyen nők teljesen elszálltak maguktól, és azt hiszik, hogy bármit megtehetnek bárkivel.
ápr. 9. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!