Mit lehet kezdeni egy ilyen lánnyal? Miért ilyen nehéz manapság a kommunikáció?
Beszélgetek egy lánnyal, azonban azt látom, hogy csak én kérdezek, Ő pedig válaszol..
Tudja a szándékom, hisz azzal írtam rá, hogy szimpatikusnak tűnik. Gondolom én is neki, hisz visszaírt.
Nem értem.. Manapság miért ennyire nehéz a kommunikáció? Azt veszem észre, hogy az emberek képtelenek 1 értelmes kérdést feltenni és a másiktól várják a csodát.. Nem értem.
Igazatok van, csak számomra érthetetlen, hogy akkor miért ír vissza? :D Nem fogom hülyének nézni, többet nem írok neki, majd, ha Ő ír, akkor ír..
Meglep, hogy mennyi kommunikációs fiatal van.. Én is az vagyok, de úgy gondolom, hogy nincs probléma a kommunikációval.. Ellenben, ha én ignorálnék egy olyat, aki eleve nem kérdez, megy a hiszti, hogy "Nincs normális fiú."🤡 Megtörtént sajnos..
10#
Ez igaz, volt már ismerkedésem olyan lánnyal, akinek nem volt önbizalma, na Őt tényleg nem lehetett lekaparni magamról, ellenben szegény Ő is szobanövény kategória volt kommunikáció téren, de rajta láttam, hogy probslkozik.
Meglep, hogy mennyi kommunikációs fiatal van, aki képtelen 2 önálló mondatra*
Ez mondjuk kicsit furán jött most ki, mert én nem tudok most írni. Nézzétek el, közben dolgozom.. :D
Hú! Ez ismerős.
Az a helyzet hogy az a nő szimplán UNATKOZIK. Felejtsd el.
Megírhatod neki, hogy nagyon egyoldalúnak érzed a kommunikációt. Így, hogy sosem kérdez vissza, semmit nem érdeklődik, azt érzed hogy csak unatkozik. Te pedig ISMERKEDNI szeretnél, nem szórakoztatni vagy.
Erre vagy meglendül a kommunikáció, vagy letilt szó nélkül. Utóbbi a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!