Valakinek lenne kedve megnézni az új Demon Slayer filmet a moziban?
"A kérdésben nem volt írva, hogy előélet szükséges a film megtekintéséhez."
Tekintve, hogy animációt tekintve a top-ról van szó, azért feltételezhette a kérdező, hogy ez ilyen szempontból elég ismert mű, hogy ne kelljen ezt megosztania.
"Én pl a Naruto-t szeretem."
A Narutoa az ilyen jellegű anime. Csak mondom.
A Narutoból van tetoválásom is. Igaz, csak egy kis aprócska, de azt annyira szeretem. Kedved csináltál hozzá. (:
Lehet hogy csak azért nem volt megnyerő az előzetes a számomra mert hiányzik az az 50 rész előélet.
Hát az a film nem igazából egy film, hanem az előző évad utolsó 2 része és a következő évad eleje.
És a Kimetsu no Yaiba esetében ez nem új. A ufotable megjátszotta azt is, hogy a Mugen Ressha-hen, ami ténylegesen egy film, azt kiegészítették pár jelenettel, illetve egy extra résszel és 8 részként is kiadták.
Nekem már van kivel mennem DE, ha nincs jelentkező akkor nem gáz egyedül menni. A legújabb Ghibli filmet én is egyedül néztem. Ha nem lenne ismerősöm akit szintén érdekel, akkor is mentem volna. Főleg hogy ritkábbak az animék a mozikban, ha látni akarod akkor ne hagyd ki emiatt.
Persze, remélem találsz valaki ideálisat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!