Első randinak, miért nem jó a M.C-donalds?
Figyelt kérdés
febr. 8. 09:21
11/15 BeefEater válasza:
Egy gyorsétteremnek az a lényege, hogy bemész, eszel és mész a dolgodra. Egy randin meg elvileg az a lényeg, hogy beszélgettek és megismeritek egymást. Egy gyorsétteremben pont ez marad ki.
febr. 8. 14:31
12/15 anonim válasza:
Inkább válassz egy kevésbé igényesebb, de normális éttermet. Nálunk is vannak normális éttermek, ahol beülhetsz farmerben meg pólóban. Ha idősebbek vagytok, akkor persze illik egy elegánsabb hely, normálisan felöltözve. De mint írták már kinek a pap kinek a paplan. Én sem és barátnőm se szeret kiöltözni estélyi öltöny stb. fajta ruhákba így mi is kerüljük az ilyen helyeket, ahova az átlagos utcai szerkóban be se engednek. De ahogy írták egy teázó, kávézó, cukrászdába egy süti, egy fagyi+séta jön a jobb idő.
febr. 8. 15:19
13/15 anonim válasza:
Nekem megfelel így 42 évesen.
febr. 8. 17:05
14/15 anonim válasza:
Mert ciki. Egyszerűen nem első randira való hely. Menjen oda a vidékről felutazott zsibongó kiscsalád, aki életében először lát hamburgert és ahol a gyerekek már fél éve nyúzzák a szülőket a játszóházért. Szerintem maximum a groteszk hatás miatt lehet emlékezetes egy ilyen randi. Hétköznapi szinten sem jó gyorsétteremben étkezni, pláne egy randira ide hívni valakit, ami elvileg különleges alkalom. Ha ez a különleges, akkor mire majd számítson a későbbiekben?
febr. 8. 17:34
15/15 anonim válasza:
Még előnye is lehet legalább kiderul mennyire érdeklik a külsőségek és mennyire vagytok egymasra hangolva mert ha tetszel valakinek nem fogja érdekelni hol vagytok
febr. 11. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!