Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Első randinak ez optimális lehet?

Első randinak ez optimális lehet?

Figyelt kérdés

Még nem találkoztunk, de már vannak későbbi terveink is, chaten keresztül, hogy hova menjünk el majd együtt, de az hosszú időtöltés lenne, ezért előbb kellene találkoznunk, hogy egyáltalán hogy sikerül kijönnünk egymással. Így én annyira nem akarom túl bonyolítani a dolgot, ezért csak simán megmondanám neki, hogy ne bonyolítsuk túl, menjünk el sétálni egyet az ő városában, meg hozza el az imádott kutyáját, aztán sétálunk egyet, közbe beszélgetünk.

Ez huszonévesen mennyire optimális? Eddig minden randimon amik voltak, elmentünk valamerre autózni egyet, megállva kajálni egyet. De most meg azt tervezném, hogy semmi kaja, semmi ajándék, csak simán elmennék.

Itt nem a pénzről van szó, mert olyan csaj, hogy bármelyik étterembe elvinném, szóval itt nem a pénzről van szó, Hanem csak egy egyszerű időtöltés. Mennyire jön be ez a lányoknak? Szavazzatok, hogy legyen egy egy órás kutyasétáltatós beszélgetős randi, vagy menjünk el beülni valahova enni egyet?

2022. okt. 31. 18:10
 1/9 anonim válasza:
Én csak az időjárás miatt szavaznék a "kávézásra", egyébként jó ötlet elsőre a séta.
2022. okt. 31. 18:23
 2/9 anonim válasza:
Nincs hideg, nincs eső, teljesen jó a séta.
2022. okt. 31. 19:00
 3/9 anonim válasza:
"de már vannak későbbi terveink is" - Szerintem tök felesleges előre tervezni. Előfordulhat könnyen, hogy 2. találkozó már nem lesz.
2022. okt. 31. 19:09
 4/9 anonim válasza:

Az első randinak arról kell szólnia, hogy megismerd a másikat.

Egy kávézó, vagy sima séta erre optimalis.

De amugy az igaz, hogy a többi tervel kapcsolatban, ráértek.

2022. okt. 31. 19:13
 5/9 anonim válasza:
Én sóhernek gondolnám, ha nem akar még egy kávéra se meghívni. Pontosan mi a bonyolult azon?
2022. okt. 31. 19:21
 6/9 anonim válasza:
Vannak későbbi terveitek, de azt nem mered megkérdezni, hogy mit gondol erről?
2022. okt. 31. 19:52
 7/9 anonim válasza:

Az időjárás engedi akkor lehet sétálni. Kutyával beülős helyet nehezebb találni. Az első randin még ne hozza el a kutyát. Feltéve ha otthon azt mondja a szüleinek csak lemegy kutyát sétáltatni és majd valamikor jön.

Nem tudom a randikon a kajálásokat minek ennyire erőltetni. Filmekben ez szokott lenni, de a valóságban ez nagyon nyálas szokás, sok lánynak nem jön be. Lehet nem is szeret éttermekben enni, főleg nem társaságban. Legfeljebb kávé, tea, vagy valami alkoholmenetes ital.

A lényeg ne éld bele magad, hogy lesz folytatás. Elmész a randira és lesz ami lesz. Az első alkalomnál nincs meg a ding akkor felesleges a második randit most előre megtervezni.

A randi végén ott helyben, személyesen megkérdezed: szeretnél még találkozni? 2 féle válasz lehet : igen / nem!

2022. nov. 1. 18:48
 8/9 anonim válasza:
Én nagyon értékelném ezt az ötletet ☺️
2022. nov. 2. 16:52
 9/9 anonim válasza:
Mi lett végül belőle?
febr. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!