Beszéltünk 2 napig, aztán semmi reakció?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm pasijának van egy jó barátja. Mivel úgy gondolták, lenne közös témánk, rávették a srácot, hogy írjon rám, tök jól el is beszélgettünk, viccelődtünk, stb, aztán egyik nap közölte, hogy van egy kis dolga, és azóta egy szót sem írt. Elvileg a barátnőmék sem tudnak róla semmit, a telefont nem veszi fel, üzenetekre nem ír vissza. Én mégis úgy érzem, hogy csak engem "kerül", és nagyon furcsa ez nekem. Egyikünk se akar kapcsolatot, csak haverkodni, nem is volt minimális flört sem, és bántó dolgot sem írtam szerintem. Viszont hiányzik, hogy ilyen jót beszélgethessek valakivel, meg egyenes, őszinte embernek tartom magam, én ha nem akartam volna tovább beszélgetni, simán megmondtam volna.2024. jan. 11. 12:06
11/16 anonim válasza:
Én is épp azt akartam írni amit a #10 :D Most már talán inkább menj haza, ne várd tovább. :D
2024. jan. 11. 19:52
12/16 anonim válasza:
Juj, eszembe sem jutott. Azóta itt várok, wifi meg töltő nélkül 😂
2024. jan. 11. 21:16
13/16 anonim válasza:
Látod milyen hasznos a gyakori? Most ki tudja meddig vártál volna még. :D
2024. jan. 11. 21:39
14/16 anonim válasza:
Vagy vittünk volna neked pokrócot és kabátot, hideg van ma éjszaka, na. Ha ennyire ragaszkodnál pl hozzá hogy még visszatér, csak mondjuk eltévedt és nem talál vissza :)
2024. jan. 11. 21:47
15/16 A kérdező kommentje:
Update: beszélünk, bocsánatot kért, elfogadható magyarázatot adott. Azóta különleges körülmények közt találkoztunk is, továbbra sincsen semmilyen romantikus érzelem, de jól el tudunk beszélgetni.
2024. febr. 3. 07:21
16/16 anonim válasza:
Fasza! Akkor nem dugtatok?
A balfasz...
2024. febr. 3. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!