Beszéltünk 2 napig, aztán semmi reakció?
"én ha nem akartam volna tovább beszélgetni, simán megmondtam volna"
Mert te egy kulturált ember vagy. Vannak, akik nem azok.
Hát közölte hogy van egy kis dolga, nem? :D
Amúgy simán lehet hogy ő nem barátkozni akar (bármit mond is), hanem kicsit többet, és azt szűrte le a beszélgetésből hogy te ettől teljesen elzárkózol. Akkor meg minek húzza a saját idejét? Nem mindenki szeret ám chatelgetni, valakinek teher. Az is lehet hogy míg te úgy érezted hogy jól elbeszélgettetek, neki nem ez volt a tapasztalata úgyhogy így próbál szabadulni tőled. Nyilván korrektebb lenne ha megmondaná hogy nem akar barátkozni, de nem mindenki van olyan szociális szinten hogy ezt megtegye. Egyszerűbb a "ghosting"
Most ez nem poén..
Hasonlóan jártam ősszel, csak élőben. Jóban voltam a sráccal, de nem voltunk olyan hűdejóban. Elmentünk barátokkal kirándulni. Aztán egyszercsak kettesben maradtunk, elsétálgattunk, leültünk és nagyon jót beszélgettünk. Majd mondta,hogy legszivesebben megcsókolna 😬 majd közölte, hogy mindjárt jön, a haverját megkeresi, max 40 perc. Azóta is várom 😂
Üzikre nem reagált, a közös ismerősök elöl is bujkál, titkolózik 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!