Mi volt eddig a legbrutálisabb, leglegendásabb szakításod?
3 éve, december 24 hajnalban közölte fél év után, hogy mégsem akar komoly kapcsolatot és csak magának hazudott végig, ennek ellenére nagyon szeret. Az a karácsony finoman fogalmazva sem volt ideális.
Szilveszterkor viszont már sírva csengetett be, hogy ugyan fogadjam már vissza, meggondolta magát. Úgy vágtam ki a házibuliból, hogy a lába sem érte a földet.
Azóta férjnél vagyok, úgyhogy jó is, hogy így alakult... 😄😄😄😄
Tüdőgyulladásom volt ès folyamatosan csicskáztatott volna. Szakított, mert "nem tudja ezt folytatni".
Aki szereti a másikat az nem problèmázik ennyit, hanem főz neki ( karácsonyi menüt akart velem csináltatni de èn feküdtem) , èn tuti nem szeretem stb..
Eltelt pár óra ès "kezdjük már újra", nem válaszoltam az üzeneteire ezèrt az anyjával eljött hozzám.
Tavaly decemberben volt egy Mikulás kupa ahol én is részt vettem. Ez egy karate kupa volt.
Barátom elkísért, illetve már csak a volt barátom.
Verseny után szakított velem, mert nem bírja nézni hogy más fiúkkal beszélgetek, és h "ölelgetem" őket.
Ez még oké is lenne, csak én egy olyan egyesületben vagyok ahol szinte csak fiúk vannak és a legtöbbjüket több mint 10 éve ismertem már. Tehát sokakkal együtt nőttünk fel, és verseny közben (meg edzésen is) nyilván beszélünk.
Az ölelés meg annyit jelent h amikor lejöttem a tatamiról akkor lepacsiztunk és páran átkarolták a vállam.
Bezzeg amikor ő csinálta ezt lányokkal az teljesen oké volt :)
Szóval akkor verseny után szakított velem, a karácsonyom is el lett szúrva...
Persze ő 2 hét múlva már egy másik lánnyal volt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!