Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nehezen megy az ismerkedés,mit...

Nehezen megy az ismerkedés,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék új barátokat, de sajnos, nagyon nehezen megy az ismerkedés. Remeg a kezem lábam abban a pillanatban, és egyszerűen nem jutok szóhoz. Mit tegyek, hogy végre ne essen nehezemre, az ismerkedés. Válaszokat előre is köszönöm

21F

2023. dec. 15. 09:01
 1/3 anonim válasza:

Semmi gond. Kapunyitási pániknak hívják a fiatalabb korszakban állandósuló szemérmesebb viselkedést.

Akár meg is veheted azt a szakkönyvet, ami ezeket a jelenségeket megmagyarázza neked. A Libri könyváruházban láttam.

De ha nagyon nem megy, akkor sem kell kétségbeesni. Egyszer majd magától is feloldódik ez a dolog.

Ha gondolod, néhány privátot válthatunk. (Van mögöttem élettapasztalat bőven, túl vagyok a bátortalanabb korszakomon.)

2023. dec. 15. 09:05
 2/3 anonim válasza:

Tapasztalatlanság hiánya ez, ennyi az egész.

Velem is sokszor megesett ilyen idős koromban. Nekem az segített hogy társaságba voltam és folyton beszélgettem emberekkel mindenféléről ami oldotta ezt a dolgot, és mivel sokszor csináltam így egy idő után könnyebb lett és megtanultam lekezelni ez a fajta szorongást.

Aztán azóta egyre lazábban ment a dolog és így jó pár év után már egyáltalán nem okoz problémát.

2023. dec. 15. 09:30
 3/3 anonim válasza:
merre laksz?
2023. dec. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!