Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nők, ti miért zárjátok ki az...

Nők, ti miért zárjátok ki az ismerkedést itt a gyakorin?

Figyelt kérdés
Az idióták miatt akik már csak azért rátok írnak mert nők vagytok?

2023. dec. 10. 17:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
7 Szerintem akkor ő eltartót keresett ennyi.
2023. dec. 12. 15:57
 12/14 anonim válasza:
Szívesen ismerkednek beszélgetés céljából.
2023. dec. 12. 20:33
 13/14 anonim válasza:
Voltak-vannak beszélgetésim. 100%-ban vagy elvágom a további fonalat vagy ő vágja el a további fonalat vagy egyszerűen csak nem jön több üzenet egy egyébkén teljesen kellemes (kellemes és nem kéjes) beszélgetésben (beszélgetésben mindennapi témákról). Most pedig nem várom a szokásos leveleket attól a kb 5 nickől, akik ilyenkor mindig rárepülnek a lyuk legyen és ne legyen benne egér lehetőségekre.
2023. dec. 12. 21:13
 14/14 anonim válasza:

Nekem jóval szimpatikusabb egy olyan oldal, aminek az a funkciója. Nem kell vadidegenekkel köröket lefutnom meg elcseverésznem, miközben azt sem tudom, hogy néz ki, mi érdekli, hol lakik stb, hanem el tudom olvasni a profilját (jó, lehet, hogy hazudik, de gyk-n is lehet hazug), ki tudom szűrni azt, akivel nem működne (pl. tök máshol lakik, vallásos, amikor én nem vagyok az, jóval idősebb stb.), meg el tudom dönteni, hogy külsőre taszít-e vagy tudnék-e neki adni egy esélyt.

És a másik, amit látok, tényleg az, hogy kiéhezett férfiak egy db random mondatra már harapnak, ha nőt sejtenek a válaszoló mögött, és küldik az "ismerkednék, mert annyira szimpi vagy szöveget"... olyan mérhetetlen sok infót tartalmazó mondatokra, hogy "szeretek szoknyát hordani", "szoktam moziba járni" meg "156 cm magas vagyok". Néha amúgy ugyanaz a pasas írt nekem, aki 2 kérdéssel azelőtt retek igénytelen k...nak írt le, mert nem mindig full csupaszra van szőrtelenítve nemi szervem. Van, akitől minden héten kapok 2 megkeresést kb, sztem copy-paste-tel tolja mindenkinek. És akkor a pervezekről ne is beszéljünk, akik csak és kizárólag harisnyáról meg bőrkabátról akarnak beszélni.

dec. 9. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!