Nők, ti miért zárjátok ki az ismerkedést itt a gyakorin?
Honnan veszed h kizarjak?
Mondjuk az valoban zavaro h kiirnak egy kerdes es par alak mindenbe is belekot, bar ezt lehet ignoralni de sokan nem kepesek ra.
Alapvetoen a gyakori borzaszto ismerkedesre, mert nincs rendesen moderalva, kep nelkuli, szoval csomo troll es kamus van illetve tarskeresesnel a kinezet is szamit.
De ettol fuggetlen eleg sok no ismerkedik itt, en csomoval beszeltem mar, igaz egyikbol se lett semmi.
Egy válasz alapján ismerkedni?
Se kép?
Gondolj már bele, ha minden szimpatikus válasz után ismerkedne valaki haza se érne 1 nap alatt tömegközlekedéssel.
Miről beszéltek?
Én éves szinten 2-3 nőt levadászok úgy, hogy kb csak unalomból vagyok itt.
#4 hát én itt csak olyan nőket láttam, akit bottal se piszkálnék meg, nem hogy mást csináljak velük....
Nem teszed magasra azt a bizonyos mércét😃
A helyzet az, hogy ha teljesen érthetően le is írod (akár kérdésben, akár válaszban, akár már privát beszélgetésben), hogy pl. milyen korcsoport érdekel, vagy melyik régióban élsz és onnan keresnél inkább, akkor is nyomulnak tovább, ha közük sincs ezekhez a kategóriákhoz. Van aki elsőre hazudik, hogy beszélgess vele, aztán bedobja hogy amúgy semmit nem is akart és amúgy 20 évvel idősebb nálad. Vagy egy olyan kérdésre válaszolsz, ami nem arról szól hogy te éppen érdeklődsz társkeresés iránt, csak szimplán egy véleményt kifejtesz, már rögtön 5-6-an repülnek rá a privátodra. Azért ezek elég erősen visszavesznek a gyakorin való ismerkedés iránti érdeklődésemből.
Arról nem is beszélve, hogy egy nőnek full névtelen, arctalan emberrel találkozni elég rizikós. Persze ez kikerülhető ha átkerül a beszélgetés másik platformra. De ennek ellenére ott van bennünk az érzés, hogy mi van ha...
4.
Jó, hát én nem kapcsolatot kerestem, hanem kalandot.
Sok itt az unatkozó férjes nő.
Régen emiatt a Nők lapja oldalára jártam, ott lehetett még sok ilyet leakasztani 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!